• Gipsvinyl systeemwanden

    Gipsvinyl systeemwanden voor een redelijke prijs!

Gipsvinyl systeemwanden

Snel en flexibel bouwen met gipsvinyl systeemwanden

Met onze gipsvinyl wanden bieden wij je de mogelijkheid om in één grote ruimte, meerdere ruimtes te creëren. Met gipsvinyl systeemwanden kun je de ruimte efficiënt en volledig naar wens indelen. Zo ontstaat er ruimte voor werkplekken en vergaderruimten, maar ook showrooms en zogeheten phone booths.

DiPa Systeemwanden fabriceert, levert en plaatst de gipsvinyl systeemwanden op jouw locatie. Deze wanden zijn leverbaar in verschillende afwerkingen, zodat er voor elke huisstijl en elke gewenste uitstraling een mooie oplossing is. We vertellen je graag meer over de gipsvinyl systeemwanden in ons assortiment.

Dat hangt helemaal af van het type wand, de gekozen afwerking, het aantal wanden en de afmeting.

Een gipsvinyl systeemwand is een prijsvriendelijke oplossing en is vaak op voorraad.

Ja, het gips zorgt voor massa in de wand en zorgt er zo voor dat de wand geluid tegenhoudt in combinatie met het steenwol wat in de spouw zit.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Meer informatie over
gipsvinyl systeemwanden.

Wil je meer informatie over dit type systeemwand? Bekijk dan brochure, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de brochure

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

Gipsvinyl systeemwand in Styleline uitvoering

De Styleline uitvoering is een scheidingswand type die maximale veelzijdigheid en flexibiliteit biedt binnen een beperkt budget. Deze wanden van gipsvinyl zijn voor vele toepassingen geschikt. Denk bijvoorbeeld aan kantoorwanden

De Styleline gipsvinyl platen bieden de mogelijkheid om de wand volledig gesloten uit te voeren of volledig van glas, een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Wij denken daarbij graag met je mee en kijken samen hoe we de gewenste uitstraling en vereisten in een mooie realisatie systeemwanden kunnen omzetten.

Een verbeterde akoestiek in kantoren

Onze gipsvinyl wanden bieden vele voordelen. Het verbeterde akoestiek is hier een van. Onze wanden, van gipsvinyl tot systeem- en glaswanden, dienen als akoestische wanden met een hoge geluidsisolatie. Dit zorgt ervoor dat de galm in de kantoorruimte verdwijnt en het werkcomfort verhoogd wordt. Vooral voor kantoren die grenzen aan een showroom of vergaderruimte biedt een scheidingswand met geluiddempend effect een voordeel, zodat omgevingsgeluiden geen effect zullen hebben op de effectiviteit.
Het ene materiaal heeft een betere akoestische werking dan het andere materiaal. Vraag daarom altijd advies aan onze adviseurs. Zij kijken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over de geluiddempende werking van onze systeemwanden.

Flexibele systeemwanden van gipsvinyl: wanden die met je mee groeien

Onze gipsvinyl systeemwanden zijn niet alleen erg gemakkelijk te monteren, de wanden zijn ook eenvoudig te demonteren. Dit is erg fijn als je de indeling van het kantoor of ander bedrijfspand wil wijzigen. Dat biedt kansen als het team van jouw bedrijf steeds groter wordt en je meer ruimte voor kantoren en flexibele werkplekken nodig hebt. Je investeert dus niet alleen in kwalitatieve systeemwanden voor nu, maar ook voor in de toekomst. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de flexibiliteit van onze gipsvinyl systeemwanden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Verschillende verkoopruimtes in de showroom en een afleverruimte van enkel volglas Voor Peugeot Nefkens te Utrecht.
Wij hebben ons steentje bijgedragen aan de nieuwe schoenfabriek van Quadrant 4 in Oisterwijk.
Voor Troostwijk hebben wij achter in de ruimte vergaderruimtes gecreëerd die geluidsdicht zijn en stevig aanvoelen.