• Stalen systeemwanden

    Stalen systeemwanden, zakelijk en strak!

Stalen systeemwanden voor kantoor

Wil je je kantoor of bedrijfspand zo efficiënt mogelijk inrichten? Met stalen scheidingswanden is het mogelijk. De stalen systeemwanden kunnen in allerlei bedrijfsruimten geplaatst worden. Van kantoren tot vergaderruimten en showrooms. De stalen wanden bieden je de mogelijkheid om de ruimte optimaal te benutten. En daar helpen wij je graag bij. Wij fabriceren, leveren en plaatsen scheidingswanden op kantoor. Deze stalen wanden kunnen gepersonaliseerd worden met kleur en print, zodat er voor elke huisstijl en elke gewenste uitstraling een mooie oplossing is. We vertellen je graag meer over de stallen systeemwanden van DiPa Systeemwanden. 

Snel en flexibel bouwen met scheidingswanden van staal

Dat hangt helemaal af van het type wand, de gekozen afwerking, het aantal wanden en de afmeting.

Stalen systeemwanden hebben een strakke afwerking en een hoge geluidsreductie.

Ja zeker, stalen systeemwanden hebben een hoge geluidswering (maar is niet bedoeld voor thermo isolatie).

Geperforeerde stalen panelen wel. Deze verbeteren de akoestiek in de ruimte.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Meer informatie over stalen systeemwanden.

Wilt u meer informatie over de stalen systeemwand? Bekijk dan de staalwand brochure, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de brochure

100% maatwerk voor onze stalen scheidingswanden

Een stalen wand als systeemwand is een echte klassieker en geeft een elegante, tijdloze uitstraling aan je bedrijfspand. Dat komt mede door het materiaal wat voor deze wanden gebruikt wordt. Het materiaal zorgt voor een strakke uitstraling, iets wat in elk pand een mooie oplossing biedt. De aansluitingen tussen de metalen panelen en raamkozijnen zijn nagenoeg naadloos wat de Metaline uitvoering maakt tot een bijzonder fraai wandsysteem. Metaline is ontworpen om de best denkbare werkomgeving te creëren.

Elke stalen wand wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit in de desbetreffende ruimte. De stalen wand bouwen we altijd ter plaatse op, maar worden voorafgaand al op maat gemaakt. Zo is de montage zo gepiept en kun je snel weer door met de dagelijkse werkzaamheden.

Een verbetering in akoestiek dankzij een stalen scheidingswand

Stalen scheidingswanden zijn niet alleen een mooie aanvulling op het interieur in je bedrijfspand, ze leveren ook meerwaarde als het aankomt op de akoestiek. Het materiaal van de stalen scheidingswand absorbeert (een deel van) het geluid, waardoor er geen echo ontstaat en het dus een stuk prettiger werken, telefoneren, vergaderen en praten met collega’s is in de kantoorruimtes. De mate van absorptie van het geluid is afhankelijk van het materiaal. Bij een volledig gesloten wand zal het geluid beter worden gedempt dan bij een installatie waarbij gesloten wanden gecombineerd worden met wanden van glas.

Uiteraard zullen onze adviseurs je hier meer over vertellen en kijken we samen naar de verschillende designs, kenmerken, voordelen en mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Flexibele, stalen scheidingswanden: wanden die met je meegroeien

Het fijne aan de stalen scheidingswanden is de flexibiliteit die ze beiden. De stalen scheidingswanden zijn namelijk eenvoudig te monteren, maar kunnen ook weer gedemonteerd worden om op een andere plek in de bedrijfsruimte geplaatst te worden. Ben je toe aan een nieuwe indeling van het pand en wil je daarbij een of meerdere scheidingswanden verplaatsen? Dankzij de maatwerk deuren en systeemwanden is er voor elke wens een ideale oplossing.

Je investeert dus niet alleen in kwalitatieve scheidingswanden van staal voor nu, maar ook voor in de toekomst. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de flexibiliteit en toepassingen.

Een verbeterde akoestiek in kantoren

Onze scheidingswanden bieden vele voordelen. Het verbeteren van de akoestiek op de werkplek is daar een van. Onze scheidingswanden dienen namelijk als akoestische wanden die geluiddempend werken. De geluiden worden door de verschillende materialen gedempt, waardoor de galm in je kantoorpand verdwijnt. Vooral voor kantoren die grenzen aan een showroom of vergaderruimte biedt een scheidingswand met geluiddempend effect een voordeel, zodat omgevingsgeluiden geen effect zullen hebben op de effectiviteit.

Het ene materiaal heeft een betere akoestische werking dan het andere materiaal. Vraag daarom altijd advies aan onze adviseurs. Zij kijken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over de scheidingswanden en materialen.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

Flexibele scheidingswanden: wanden die met je meegroeien

Een groot voordeel aan onze op maat gemaakte scheidingswanden is dat deze gemakkelijk demonteerbaar zijn. Ben je toe aan een andere indeling van je kantoor of wil je de huidige scheidingswanden verhuizen en in een nieuw bedrijfspand laten plaatsen? Het is allemaal mogelijk. Je investeert dus niet alleen in kwalitatieve scheidingswanden voor nu, maar ook voor in de toekomst. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de flexibiliteit van onze scheidingswanden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
In onze showroom kun je een kijkje nemen naar de verschillende systeemwanden die Dipa Systeemwanden te bieden heeft.