• Belcel

    Ontdek de voordelen van een belcel voor een geluidsdichte en geconcentreerde werkplek.

Belcel: de ideale akoestische werkplek op kantoor

In een dynamische werkomgeving, zoals een open kantoor, is het belangrijk om verschillende werkplekken te hebben die aan de behoeften van werknemers voldoen. Een van die essentiële werkplekken is de belcel. Een belcel is een afgesloten ruimte die speciaal is ontworpen om een rustige en geluidsdichte omgeving te creëren voor telefoongesprekken, videoconferenties of gewoon geconcentreerd werken.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Meer informatie over de
cassette glaswanden.

Wil je meer informatie over de cassette glaswand? Bekijk dan brochure, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de brochure

Voordelen van akoestische belcellen voor kantoorruimtes

Belcellen bieden vele voordelen. en eerste helpen ze bij het verminderen van geluidsoverlast op de werkvloer. In een open kantoorruimte kunnen geluiden gemakkelijk overal doordringen, wat kan leiden tot afleiding en verminderde productiviteit. Een akoestische belcel zorgt ervoor dat deze geluiden worden gedempt, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren.

Daarnaast bieden akoestische belcellen ook privacy voor werknemers tijdens telefoongesprekken, videoconferenties of overleg met collega’s. Dit is vooral belangrijk wanneer vertrouwelijke informatie wordt besproken. Met (grotere) belcellen kunnen werknemers ongestoord communiceren zonder zich zorgen te hoeven maken over het verstaanbaar zijn voor anderen.

Naast gewoon bellen, kun je met de belcel ongestoord videobellen. Videogesprekken zijn tegenwoordig essentieel voor zakelijke communicatie, maar het kan moeilijk zijn om een rustige en private omgeving te vinden in een open kantoorruimte. Een akoestische belcel biedt de perfecte oplossing. Met de juiste geluidsisolatie worden hinderlijke geluiden buitengesloten, waardoor werknemers probleemloos en zonder afleiding kunnen videobellen.

Akoestische belhok voor kantoor

Je kunt akoestische belcellen aanpassen aan de specifieke behoeften en esthetiek van je kantoor. Dankzij diverse materialen en kleuren kunnen belcellen naadloos worden geïntegreerd in elke kantoorinrichting. Of je nu een strak en modern ontwerp verkiest of juist een warmere en huiselijkere uitstraling wilt creëren, er zijn talloze mogelijkheden om een belhokje te vinden die perfect bij jouw kantoor past.

Diverse materialen en kleuren mogelijk voor ongestoord videobellen

Een belangrijk aspect van een akoestisch belhokje is de mogelijkheid om ongestoord te videobellen. Videogesprekken zijn tegenwoordig essentieel voor zakelijke communicatie, maar het kan moeilijk zijn om een rustige en private omgeving te vinden in een open kantoorruimte. Een akoestische belcel biedt de perfecte oplossing. Met de juiste geluidsisolatie worden hinderlijke geluiden buitengesloten, waardoor werknemers probleemloos en zonder afleiding kunnen videobellen.

Akoestische ruimtes om geconcentreerd te werken

Daarnaast bieden akoestische belcellen geconcentreerde werkruimtes in kantoren. Soms is het nodig om je even terug te trekken en je volledig te concentreren op een belangrijke taak of project. Een akoestische belcel voorziet in deze behoefte. Het biedt werknemers een afgesloten ruimte waarin ze zich kunnen afzonderen van de drukte en afleiding op de werkvloer. Dit draagt bij aan een verhoogde focus en efficiëntie.

Als het gaat om akoestische belcellen, zijn er verschillende producten en uitvoeringen beschikbaar. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen, materialen en kleuren om de belcel perfect aan te laten sluiten bij je kantoorinrichting. Daarnaast kan je ook letten op aspecten zoals ventilatie, verlichting en geluidsisolatie, zodat de belcel optimaal geschikt is voor jouw werkomgeving.

Belcellen kopen bij DiPa

Bij DiPa bieden wij een breed assortiment aan akoestische belcellen die aan al uw behoeften voldoen. Onze belcellen zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen, en ze zijn voorzien van hoogwaardige akoestische materialen om een optimale geluidsisolatie te garanderen. Bovendien zijn onze belcellen uitgerust met ventilatiesystemen, zodat er altijd frisse lucht circuleert in de ruimte.

Wil je onze belcellen zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom, waar je de verschillende belcellen kunt bekijken en testen. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste belcel voor je kantoor. Investeer vandaag nog in een akoestische belcel en creëer een productieve en rustige werkomgeving voor jouw werknemers.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In onze showroom kun je een kijkje nemen naar de verschillende systeemwanden die Dipa Systeemwanden te bieden heeft.
De nieuwe kantoorruimte van Differentlab is ingericht met systeemwanden bestaande uit de Horizon enkel volglaswanden en de Metaline dichte systeemwanden.