• Belcel

    Ontdek de voordelen van een belcel voor een geluidsdichte en geconcentreerde werkplek.

Belcel: de ideale akoestische werkplek op kantoor

In een dynamische werkomgeving, zoals een open kantoor, is het belangrijk om verschillende werkplekken te hebben die aan de behoeften van werknemers voldoen. Een van die essentiële werkplekken is de belcel. Een belcel is een afgesloten ruimte die speciaal is ontworpen om een rustige en geluidsdichte omgeving te creëren voor telefoongesprekken, videoconferenties of gewoon geconcentreerd werken.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Een belcel is een kleine, geluidsisolerende cabine in kantoren, ontworpen voor privacy bij telefoongesprekken en videoconferenties. De belcellen zijn verkrijgbaar in standaardafmetingen voor een, twee of vier personen.

Een belcel biedt een rustige, privé ruimte in drukke kantoren. Dat maakt ze ideaal voor het voeren van online afspraken, telefoongesprekken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om geconcentreerd te werken in een drukke ruimte. De akoestische materialen verminderen geluidsoverlast en voorkomen afleiding. Ideaal!

De prijs van een belcel varieert, afhankelijk van grootte, materialen en de gewenste extra opties. We geven je graag vrijblijvend advies over de Halo pod van Maars Living Walls®, de leverancier van onze telefooncellen voor kantoren.

Belcellen: alles wat je erover wil weten

Belcellen zijn speciaal ontworpen stilteruimtes die het geluid van buitenaf minimaliseren en een serene omgeving bieden voor gesprekken en overleggen. Elke telefooncel is zorgvuldig voorzien van geluidsisolerende materialen aan de binnenzijde, waardoor ze ideaal zijn om ongestoord in te werken, een telefoongesprek te voeren of deel te nemen aan online gesprekken. Populair zijn de eenpersoons-belcellen, maar wist je dat we de telefooncellen ook aanbieden voor twee of vier personen? Deze compacte stilteruimtes functioneren als een mini-vergaderruimte, perfect voor het voeren van vertrouwelijke gesprekken of het houden van kleine overleg-sessies. Ze vormen een mooie aanvulling op jouw kantoorruimte, zonder dat je daarvoor een extra werk- of vergaderruimte moet laten aanmaken.

Voordelen van akoestische belcellen voor kantoorruimtes

Belcellen bieden vele voordelen. en eerste helpen ze bij het verminderen van geluidsoverlast op de werkvloer. In een open kantoorruimte kunnen geluiden gemakkelijk overal doordringen, wat kan leiden tot afleiding en verminderde productiviteit. Een akoestische belcel zorgt ervoor dat deze geluiden worden gedempt, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren.

Daarnaast bieden akoestische belcellen ook privacy voor werknemers tijdens telefoongesprekken, videoconferenties of overleg met collega’s. Dit is vooral belangrijk wanneer vertrouwelijke informatie wordt besproken. Met (grotere) belcellen kunnen werknemers ongestoord communiceren zonder zich zorgen te hoeven maken over het verstaanbaar zijn voor anderen.

Naast gewoon bellen, kun je met de belcel ongestoord videobellen. Videogesprekken zijn tegenwoordig essentieel voor zakelijke communicatie, maar het kan moeilijk zijn om een rustige en private omgeving te vinden in een open kantoorruimte. Een akoestische belcel biedt de perfecte oplossing. Met de juiste geluidsisolatie worden hinderlijke geluiden buitengesloten, waardoor werknemers probleemloos en zonder afleiding kunnen videobellen.

Akoestische belhok voor kantoor

Je kunt akoestische belcellen aanpassen aan de specifieke behoeften en esthetiek van je kantoor. Dankzij diverse materialen en kleuren kunnen belcellen naadloos worden geïntegreerd in elke kantoorinrichting. Of je nu een strak en modern ontwerp verkiest of juist een warmere en huiselijkere uitstraling wilt creëren, er zijn talloze mogelijkheden om een belhokje te vinden die perfect bij jouw kantoor past.

Ongestoord videobellen dankzij de geluidsisolatie

Een belangrijk aspect van een akoestisch belhokje is de mogelijkheid om ongestoord deel te nemen aan videogesprekken, zoals via Google Meet, Skype of Zoom (Microsoft Teams). Videogesprekken zijn tegenwoordig essentieel voor zakelijke communicatie. In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn een rustige omgeving te vinden om vertrouwelijke gesprekken te voeren. Een akoestische belcel biedt daar de perfecte oplossing voor. Met de juiste geluidsisolatie worden hinderlijke geluiden buitengesloten, waardoor werknemers probleemloos en zonder afleiding kunnen videobellen.

Diverse materialen en kleuren mogelijk voor de Halo Pods

Onze akoestische belcellen, de Halo pods van Maars Living Walls, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleurstellingen. Zo sla je de perfecte brug tussen het creëren van een mooie werkplek en het creëren van de juiste sfeer en huisstijl binnen het gewenste budget. Op de website van Maars Living Walls kun je de Halo pod (zoals zij de belcellen noemen) zelf configureren. Geen tijd voor? Geef je wensen aan ons door, dan gaan wij voor jou aan de slag. Wij staan voor je klaar, van advies tot plaatsing en nazorg.

Akoestische ruimtes om geconcentreerd te werken

Soms is het nodig om je even terug te trekken en je volledig te concentreren op een belangrijke taak of project. Een akoestische belcel voorziet in deze behoefte. Het biedt werknemers een afgesloten ruimte waarin ze zich kunnen afzonderen van de drukte en afleiding op de werkvloer. Dit draagt bij aan een verhoogde focus en efficiëntie.

Als het gaat om akoestische belcellen, zijn er verschillende producten en uitvoeringen beschikbaar. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen, materialen en kleuren om de belcel perfect aan te laten sluiten bij je kantoorinrichting. Daarnaast kan je ook letten op aspecten zoals ventilatie, verlichting en geluidsisolatie, zodat de belcel optimaal geschikt is voor jouw werkomgeving.

Kantoor Belcel kopen bij DiPa

Bij DiPa bieden wij een breed assortiment aan akoestische belcellen die aan al jouw behoeften voldoen. Onze belcellen zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen en zijn voorzien van hoogwaardige akoestische materialen. Bovendien zijn onze belcellen uitgerust met ventilatiesystemen, zodat er altijd frisse lucht circuleert in de akoestische ruimte. Ook niet geheel onbelangrijk.

Ben je inmiddels al overtuigd? Je kunt de belcel bewonderen in onze showroom. Daar vind je ook onze adviseurs, die je gelijk meer kunnen vertellen over de mogelijke opties, levertijden en kosten. Investeer vandaag nog in een akoestische belcel en creëer een productieve en rustige werkomgeving voor jou en je collega’s. Bekijk ook onze systeemwanden en glaswanden!

Heb je vragen?

Ramon staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In onze showroom kun je een kijkje nemen naar de verschillende systeemwanden die Dipa Systeemwanden te bieden heeft.
De nieuwe kantoorruimte van Differentlab is ingericht met systeemwanden bestaande uit de Horizon enkel volglaswanden en de Metaline dichte systeemwanden.