• Capital Advertising, Den Bosch

  Staalwanden en glaswanden gecombineerd

  Project bekijken
 • Gouw IT, Zaltbommel

  Combinatie tussen systeemwanden en glaswanden

  Project bekijken
 • Royal Duyvis Wiener, Koog aan de Zaan

  Metaline glaswanden en dichte staalwanden

  Project bekijken

Systeemwanden voor kantoor.

Snel en flexibel bouwen met systeemwanden

De systeemwanden van DiPa bieden voor elk kantoor, elke vergaderruimte en elke ontvangsthal de juiste oplossing. Met onze flexibele systeemwanden kun je jouw bedrijfsruimte namelijk optimaal benutten. Jij bepaalt hoe je de ruimte in wil delen. Wij leveren de systeemwanden om jouw wensen mogelijk te maken. En dankzij de verschillende mogelijkheden kun je de gewenste huisstijl tot in de details doorwerken.

Wij fabriceren, leveren en plaatsen systeemwanden op kantoor. De wand bouwen we ter plaatse op, maar wordt vooraf al op maat gefabriceerd.

Systeemwanden zijn vooraf afgewerkte wanden voor kantoren die ook demontabel zijn.

Dat hangt helemaal af van het type wand, de gekozen afwerking, het aantal wanden en de afmeting.

Systeemwanden zijn er in glas, staal, aluminium, gipsvinyl en melamine.

Systeemwanden zijn demontabel (verplaatsbaar en herbruikbaar) en zijn snel te monteren.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Stalen Systeemwanden

Stalen systeemwanden

De stalen systeemwanden van DiPa worden gemaakt van Metaline. Metaline is een zeer stijlvol en tijdloos wandsysteem en kan volledig naar wens worden afgewerkt. In combinatie met de 0-voeg techniek zorgen stalen systeemwanden voor een strak, stijlvol resultaat waarbij de naden nauwelijks zichtbaar zijn. Met een stalen systeemwand kies je voor elegantie. Het is niet voor niets een tijdloze klassieker.

dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6

Melamine systeemwanden

Voor een tijdloos, strak geheel zijn onze melamine systeemwanden een perfecte keuze. Hierbij plaatsen we de glazen systeemwand of gesloten systeemwand strak tegen de voorgaande wand en zijn de naden tussen beide wanden nauwelijks te zien. Dat geeft een zeer luxe, stijlvolle uitstraling aan uw systeemwanden en zorgt voor net dat beetje extra.

Gipsvinyl systeemwanden

Gesloten wanden, glazen wanden of een combinatie van een open en gesloten systeemwand? Dankzij de Styleline uitvoering van onze gipsvinyl systeemwanden wordt het mogelijk. Deze wanden bieden maximale veelzijdigheid en flexibiliteit binnen een beperkt budget. Gipsvinyl systeemwanden zijn uitermate geschikt voor kantoren en vergaderruimten, vanwege de akoestische werking.

DiPa Systeemwanden en jouw project

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden
voor je kan betekenen?
Vraag dan gerust een geheel
vijblijvende offerte op maat aan.

Wij nemen hier graag de tijd voor.

De mogelijkheid om elke ruimte naar wens in te delen

Met een systeemwand kunnen we elke ruimte naar wens inrichten. Jij hebt zelf de keuze hoe je de ruimte indeelt. Maak van één grote ruimte meerdere kleinere ruimtes om de beschikbare oppervlakte zo goed mogelijk te kunnen benutten. Voor een ruimtelijk gevoel kunnen wij een systeemwand in combinatie met glaselementen ontwerpen, zodat transparante werkplekken gecreëerd worden. Die transparantie zorgt tevens voor een luxe uitstraling en een prettige werkomgeving. Het natuurlijke licht en sfeerlicht kan namelijk overlopen in meerdere ruimtes in het kantoor.

Voor vergaderruimten en showrooms stel je mogelijk andere eisen, waaronder privacy en geluiddempende materialen, zodat zelfs de meest vertrouwelijke gesprekken niet te horen zijn van buitenaf. Juist daarom is maatwerk een zeer geschikte keuze. Al onze wandsystemen worden zo gefabriceerd dat deze voldoen aan al uw eisen.

Een betere akoestiek in bedrijfsruimten dankzij systeemwanden

Een belangrijk voordeel van systeemwanden is de verbetering van de akoestiek in kantoren en andere bedrijfsruimten. De verbetering in akoestiek is afhankelijk van het type materiaal van de wanden waar u voor kiest. Gesloten systeemwanden, zoals onze gipsvinyl systeemwanden, zullen het geluid beter dempen dan een glazen systeemwand. Uiteraard zullen onze adviseurs je hier meer over vertellen en kijken we samen naar de verschillende designs en de kenmerken hiervan. Wellicht biedt een combinatie van systeemwanden de beste oplossing voor jouw bedrijfspand!

Flexibele systeemwanden: wanden die met je mee groeien

De systeemwanden van DiPa Systeemwanden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook flexibel. Dit betekent dat de systeemwanden eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Toe aan een nieuwe indeling in je bedrijfsruimte? Dankzij de maatwerk deuren en systeemwanden is er voor elke indeling een ideale oplossing.

Je investeert dus niet alleen in kwalitatieve systeemwanden voor nu, maar ook voor in de toekomst. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de flexibiliteit en toepassingen.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Troostwijk hebben wij achter in de ruimte vergaderruimtes gecreëerd die geluidsdicht zijn en stevig aanvoelen.