• Capital Advertising, Den Bosch

  Staalwanden en glaswanden gecombineerd

  Project bekijken
 • Gouw IT, Zaltbommel

  Combinatie tussen systeemwanden en glaswanden

  Project bekijken
 • Royal Duyvis Wiener, Koog aan de Zaan

  Metaline glaswanden en dichte staalwanden

  Project bekijken

Systeemwanden voor kantoor.

Snel en flexibel bouwen met systeemwanden

De systeemwanden van DiPa bieden voor elk kantoor, elke vergaderruimte en elke ontvangsthal de juiste oplossing. Met onze flexibele systeemwand kun je jouw bedrijfsruimte namelijk optimaal benutten. Jij bepaalt hoe je de ruimte in wil delen. Wij leveren de systeemwand om jouw wensen mogelijk te maken. En dankzij de verschillende mogelijkheden kun je de gewenste huisstijl tot in de details doorwerken.

Wij fabriceren, leveren en plaatsen systeemwanden op kantoor. De wand bouwen we ter plaatse op, maar wordt vooraf al op maat gefabriceerd.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Systeemwanden zijn vooraf afgewerkte, demontabele wanden, ontworpen voor de gewenste ruimte-indeling in kantoren en andere werkplekken.

Er is geen standaardprijs voor systeemwanden. Elke ruimte vraagt om een andere indeling en dus ook andere systeemwanden. We adviseren je graag over een efficiënte indeling van jouw ruimte, inclusief tekening. In ons advies zijn we transparant over de kosten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je een budget toegewezen gekregen? Laat dit dan aan ons weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden in ons advies.

Systeemwanden worden gemaakt van materialen zoals glas, staal, gipsvinyl en melamine, elk met unieke eigenschappen en toepassingen. Ben je op zoek naar geluidsdichte wanden? Dan zijn de melamine wanden een geschikte keuze. Wil je accent leggen op de grootte van een ruimte? Dan zijn glazen wanden een mooie optie.

Een systeemwand biedt de mogelijkheid om een grote ruimte naar wens in te delen en zo meerdere werkruimtes te creëren. Afhankelijk van het gekozen materiaal creëer je in elke ruimte de gewenste privacy, doorkijk, esthetiek of akoestiek. Systeemwanden groeien met je mee. Als je toe bent aan een andere indeling, kunnen onze systeemwanden in veel gevallen hergebruikt worden.
Naast de verschillende materialen heb je ook nog de keuze uit opties zoals de afwerking. Bij glazen wanden kun je (een deel van) het glas laten afwerken met een gewenst design of melkglas om privacy te garanderen. Maar denk ook aan een systeemwand met print om de huisstijl door te voeren in het interieur.

Wat is een systeemwand?

Een systeemwand is een veelzijdige en flexibele wand oplossing die gebruikt wordt om ruimtes op te delen en te structureren. Deze wanden zijn opgebouwd uit verschillende panelen en profielen, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn en aan al je eisen kunnen voldoen. Een systeemwand kan worden toegepast in allerlei ruimtes. Denk aan kantoren, scholen, maar ook praktijkruimtes, openbare ruimtes en in de industrie.

Systeemwanden voor je kantoor laten maken?

Als je op zoek bent naar een geschikte wand oplossing voor jouw kantoor, is een systeemwand een ideale keuze. Met een systeemwand kun je jouw kantoorruimte flexibel indelen en transparante werkplekken creëren. Vooral glazen systeemwanden zijn populair vanwege hun eigenschappen, zoals geluidsisolatie, akoestiek en brandwerendheid. Deze wanden bieden een moderne uitstraling en zorgen voor een open en lichte werkomgeving. DiPa Systeemwanden staat voor je klaar in het hele proces: van advies tot levering en nazorg.

Stalen Systeemwanden

Stalen systeemwanden

De stalen systeemwanden van DiPa komen uit de Metaline collectie van Maars Living Walls®. Metaline is een zeer stijlvol en tijdloos wandsysteem en kan volledig naar wens worden afgewerkt. In combinatie met de 0-voeg techniek zorgen stalen systeemwanden voor een strak, stijlvol resultaat waarbij de naden nauwelijks zichtbaar zijn. Met een stalen systeemwand kies je voor elegantie. Het is niet voor niets een tijdloze klassieker.

dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6

Melamine systeemwanden

Voor een tijdloos, strak geheel zijn onze melamine systeemwanden een perfecte keuze. Hierbij plaatsen we de glazen systeemwand of gesloten systeemwand strak tegen de voorgaande wand en zijn de naden tussen beide wanden nauwelijks te zien. Dat geeft een zeer luxe, stijlvolle uitstraling aan jouw systeemwanden en zorgt voor net dat beetje extra.

Gipsvinyl systeemwanden

Gesloten wanden, glazen wanden of een combinatie van een open en gesloten systeemwand? Dankzij de Styleline uitvoering van onze gipsvinyl systeemwanden wordt het mogelijk. Deze wanden bieden maximale veelzijdigheid en flexibiliteit binnen een beperkt budget. Gipsvinyl systeemwanden zijn uitermate geschikt voor kantoren en vergaderruimten, vanwege de akoestische werking.

Heb je vragen?

Ramon staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

De mogelijkheid om elke ruimte naar wens in te delen

Met een systeemwand kunnen we elke ruimte naar wens inrichten. Jij hebt zelf de keuze hoe je de ruimte indeelt. Maak van één grote ruimte meerdere kleinere ruimtes om de beschikbare oppervlakte zo goed mogelijk te kunnen benutten. Voor een ruimtelijk gevoel kunnen wij een systeemwand in combinatie met glaselementen ontwerpen, zodat transparante werkplekken gecreëerd worden. Die transparantie zorgt tevens voor een luxe uitstraling en een prettige werkomgeving. Het natuurlijke licht en sfeerlicht kan namelijk overlopen in meerdere ruimtes in het kantoor.

Voor vergaderruimten en showrooms stel je mogelijk andere eisen, waaronder privacy en geluiddempende materialen, zodat zelfs de meest vertrouwelijke gesprekken niet te horen zijn van buitenaf. Juist daarom is maatwerk een zeer geschikte keuze. Al onze wandsystemen worden zo gefabriceerd dat deze voldoen aan al uw eisen.

Een betere akoestiek in bedrijfsruimten dankzij systeemwanden

Een belangrijk voordeel van systeemwanden is de verbetering van de akoestiek in kantoren en andere bedrijfsruimten. De verbetering in akoestiek is afhankelijk van het type materiaal van de wanden waar u voor kiest. Gesloten systeemwanden, zoals onze gipsvinyl systeemwanden, zullen het geluid beter dempen dan een glazen systeemwand. Uiteraard zullen onze adviseurs je hier meer over vertellen en kijken we samen naar de verschillende designs en de kenmerken hiervan. Wellicht biedt een combinatie van systeemwanden de beste oplossing voor jouw bedrijfspand!

Je kunt bij ons ook terecht voor glazen systeemwanden

Bij DiPa Systeemwanden zijn we ook gespecialiseerd in het aanbieden van glazen systeemwanden, die perfect zijn voor grote projecten waarbij ruimtelijkheid essentieel is. Onze glazen wanden, een vorm van scheidingswanden, zijn transparant waardoor natuurlijk daglicht zich kan verspreiden, wat extra ruimte en een open gevoel creëert in elke werkomgeving. Alle systeemwanden kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor een dynamische en multifunctionele werkruimte ontstaat.

De transparante aard van onze glazen systeemwanden biedt niet alleen esthetische voordelen, maar stelt je ook in staat om ze gemakkelijk te (laten) verplaatsen en aan te passen aan veranderende behoeften, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bedrijven die zowel functionaliteit als stijl hoog in het vaandel hebben staan.

Flexibele systeemwanden: wanden die met je mee groeien

De systeemwanden van DiPa Systeemwanden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook flexibel. Dit betekent dat de systeemwanden eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Toe aan een nieuwe indeling in je bedrijfsruimte? Dankzij de maatwerk deuren en systeemwanden is er voor elke indeling een ideale oplossing.

Je investeert dus niet alleen in kwalitatieve systeemwanden voor nu, maar ook voor in de toekomst. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de flexibiliteit en toepassingen.

Systeemwanden laten plaatsen? Bij DiPa staan we voor je klaar

Heb je een nieuwe kantoorruimte waar je systeemwanden wil laten plaatsen? Bij DiPa Systeemwanden staan we voor je klaar, van het realiseren van op maat gemaakte wanden tot de plaatsing ervan. Al onze producten worden 100% op maat gemaakt voor ieder kantoorpand. Zo sluiten de wanden naadloos aan, waardoor er een strak en modern geheel gecreëerd wordt. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je je wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Troostwijk hebben wij achter in de ruimte vergaderruimtes gecreëerd die geluidsdicht zijn en stevig aanvoelen.