• LC Packaging, Waddinxveen

    Glasdeur

  • Gilde Equity Management, Houten

    XL-glasdeur

  • Heddes, Hoorn

    XL-staaldeur

Deuren voor in de wanden

Iedere deur is anders

Bij de systeemwanden van DiPa hoort een mooie deur. Een mooie deur is namelijk een goede binnenkomer. Bij DiPa heeft elke deur heeft een eigen stijl en functie.

De ene deur is pure schoonheid of esthetiek. De andere deur zorgt ervoor dat de geluidsoverdracht gereduceerd wordt of dat brand wordt tegengehouden. En weer een andere kan snel geleverd worden.  Voor iedere wand en voor elk doel hebben wij een geschikte deur.

Het lijkt een open deur, maar we zeggen het toch; elke deur is anders.

Op deze pagina vind je alle informatie over onze deuren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even bellen, mailen of chatten; onze deur staat altijd open.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Glasdeur

De glasdeur kunnen we het beste omschrijven als een ‘allrounder’. Deze deur scoort op alle onderdelen een dikke plus. Speciaal, en toch voor iedereen.  Deze prachtige deur maakt binnen elke ruimte het verschil zonder op te vallen!

Wil je een glasdeur die ook brandwerend is? Kijk dan even een deurtje verder bij de XL-staaldeur.

Glazen schuifdeur

De glazen schuifdeur kunnen we zeker in het rijtje ‘mooie deur’ plaatsen. Het voordeel van een schuifdeur is dat deze geen draai hoeft te maken. Dit is handig wanneer de ruimte beperkt is. Voor deze deur wordt vooral gekozen omdat hij het optisch heel goed doet en tegelijkertijd ruimtebesparend is. Een mooie deur met ruimtelijk inzicht!

Kaderdeur

Op het onderdeel ‘esthetiek’ scoort de kaderdeur het hoogst van allemaal. Het is echt een prachtige deur. Te verkrijgen met verschillende omlijsting en leverbaar in diverse RAL-kleuren. Daarbij is de kaderdeur ook geschikt om een vakverdeling toe te passen en te integreren in een industriële uitstraling. Zo loopt het ontwerp van de wand mooi als één geheel door in de deur. Een echte alleskunner!

XL-glasdeur

Deze deur is topscorer als het gaat om ‘esthetiek’ en ‘geluidswaarde’. Een prachtige deur die heel weinig geluid doorlaat.

Door de prachtige vormgeving en wanddikte komt deze deur overal goed tot zijn recht. Zowel in een traditioneel ontworpen ruimte als in een modern of minimalistisch ontwerp. Een echte topper onder de deuren!

Staaldeur

De staaldeur is een robuuste dichte deur. Makkelijk te monteren en in allerlei RAL kleuren te verkrijgen. Een groot voordeel van deze deur is het gemak waarmee hij geluidswerend kan worden gemaakt. Ook is deze deur met een eenvoudige aanpassing brandwerend te maken. Deze robuuste rakker past goed bij een stoer en robuuste uitstraling.

XL-staaldeur

Wanneer er ‘XL’ bij een omschrijving staat, dan is het per definitie GROOT. Dat geldt ook voor deze deur. Bij deze deur vallen de mooie en robuuste uitstraling direct op. Ook scoort hij hoog bij de onderdelen ‘geluidswaarde’ ‘brandwerendheid’. De XL-staaldeur is wanddik, leverbaar in diverse RAL-kleuren en loopt naadloos over in een dichte wand. Bij deze deur is de opmerking ‘dicht is dicht’ heel toepasselijk.

HPL deur

De HPL deur hoort thuis in het rijtje van klassieke gesloten deuren. Een trouwe, graag geziene deur. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitingen. Denk bijvoorbeeld aan een houtnerf, die goed past bij een traditioneel of klassiek ontwerp. Door zijn vele verschijningsvormen is de HPL deur een deur die bij vrijwel elk ontwerp en sfeer van een kantoor past. De HPL-deur is niet voor niets een gewild exemplaar!

Heb je vragen?

Ramon staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Troostwijk hebben wij achter in de ruimte vergaderruimtes gecreëerd die geluidsdicht zijn en stevig aanvoelen.