• DiPa Systeemwanden

    Voor elke ruimte een creatieve oplossing.

    glaswanden voor Studio RAP, Rotterdam

DiPa Systeemwanden, uw partner.

DiPa Systeemwanden is voor u de partner om uw ruimte met gevoel voor stijl in te richten. Wilt u in uw kantoorruimte een transparante vergaderruimte? Dan verzorgt DiPa Systeemwanden voor u een vergaderruimte van volledig glas. Wilt u een concentratie werkplek die past bij u moderne inrichting? Wij monteren voor u staalwanden met hoge geluidsreductie.

Tevens kunt u uit verschillende deuren kiezen die in verschillende uitvoeringen geleverd kunnen worden.

DiPa Systeemwanden zorgt er voor dat u ontzorgd wordt tijdens uw verbouwing; zit u met andere bouwgerelateerde vragen? Met onze partners kunnen wij antwoord geven op deze vragen en zorgen wij er voor dat u zich kunt blijven focussen op uw eigen werk.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglas-glaswand-1
enkel-volglas-glaswand-2
enkel-volglas-glaswand-3

Monteren, demonteren
en verplaatsen.

Organisaties moeten zich steeds vaker en sneller aanpassen aan wisselende omstandigheden. Groei en krimp van afdelingen, interne verhuizingen, veranderende routing. Dat vergt keer op keer een herinrichting van de ruimte.

Dankzij onze systeemwanden is dat snel, gemakkelijk en met een minimale overlast te realiseren. De wanden zijn eenvoudig te monteren, te demonteren en te verplaatsen. En door het hergebruik van het materiaal, vallen de verbouwkosten lager uit.

Via deze site kunt u een indruk krijgen van onze producten en de vele toepassingen.

De mogelijkheden bij DiPa Systeemwanden.

Deel uw bedrijfsruimte efficiënt en met gevoel voor stijl in met DiPa Systeemwanden. Onze systeemwanden bieden u flexibiliteit zodat u telkens de ruimte kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden.

De service van DiPa Systeemwanden bestaat niet alleen uit het leveren, wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen: van het (ver)plaatsen van scheidingswanden aan de hand van een voor u gemaakte schets of impressie, of het compleet renoveren van binnenwanden tot het uitvoeren van maatwerk.

Vertel ons uw wensen, wij hebben de mogelijkheden om deze te realiseren. Op basis van een goed indelingsplan kunnen wij met onze systeemwanden de juiste werksfeer creëren die past bij uw wensen én binnen het budget. Heeft u zelf nog geen indeling kunnen maken? Ook dat kunnen wij voor u op papier zetten. Op basis van een plattegrond en een 3D-impressie maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Laat u ons het gehele traject verzorgen. Dat bespaart u tijd en veel zorgen!

Standaard systeemwanden leveren we zo mogelijk uit eigen voorraad. Voor speciaal maatwerk kunnen we goede afspraken maken over de fabricage waardoor we toch snel – én tegen een scherpe prijs – kunnen leveren en plaatsen. Onze hele bedrijfsvoering is ingericht op maatwerk, kwaliteit, snelheid en vooral flexibiliteit.

Heeft u vragen?

Paul Hitzert staat voor
u klaar om uw vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Voor Offices For You hebben  wij een vleugel van het Olympisch Stadion mogen inrichten met de Horizon enkel volglaswand.
Voor het project Events Travel Group in Leiden hebben wij 190m² Maars Horizon glaswanden geplaatst waarvan 86m² in de Carré uitvoering.
Voor Gilde Equity Management hebben wij de Maars Panorama Light glaswanden gebouwd; dubbel volglas wanden met hoge geluidsreductie.