• DiPa Systeemwanden

    Voor elke ruimte een creatieve oplossing.

    glaswanden voor Studio RAP, Rotterdam

DiPa Systeemwanden, jouw partner.

DiPa Systeemwanden is dé partner om jouw ruimte met gevoel voor stijl in te richten. Wil je in jouw kantoorruimte een transparante vergaderruimte? Dan verzorgt DiPa Systeemwanden voor je een vergaderruimte van volledig glas. Wil je een concentratie werkplek die past bij de moderne inrichting? Wij monteren staalwanden met hoge geluidsreductie.

Tevens kun je uit verschillende deuren kiezen die in verschillende uitvoeringen geleverd kunnen worden.

DiPa Systeemwanden zorgt er voor dat je ontzorgd wordt tijdens de verbouwing; zit je met andere bouwgerelateerde vragen? Met onze partners kunnen wij antwoord geven op deze vragen en zorgen wij er voor dat je zich kunt blijven focussen op je eigen werk.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglas-glaswand-1
enkel-volglas-glaswand-2
enkel-volglas-glaswand-3

Monteren, demonteren
en verplaatsen.

Organisaties moeten zich steeds vaker en sneller aanpassen aan wisselende omstandigheden. Groei en krimp van afdelingen, interne verhuizingen, veranderende routing. Dat vergt keer op keer een herinrichting van de ruimte.

Dankzij onze systeemwanden is dat snel, gemakkelijk en met een minimale overlast te realiseren. De wanden zijn eenvoudig te monteren, te demonteren en te verplaatsen. En door het hergebruik van het materiaal, vallen de verbouwkosten lager uit.

Via deze site kun je een indruk krijgen van onze producten en de vele toepassingen.

De mogelijkheden bij DiPa Systeemwanden.

Deel je bedrijfsruimte efficiënt en met gevoel voor stijl in met DiPa Systeemwanden. Onze systeemwanden bieden je flexibiliteit zodat je telkens de ruimte kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden.

De service van DiPa Systeemwanden bestaat niet alleen uit het leveren.  Wij kunnen het gehele traject verzorgen: van het (ver)plaatsen van scheidingswanden aan de hand van een gemaakte schets of impressie, of het compleet renoveren van binnenwanden tot het uitvoeren van maatwerk.

Vertel ons je wensen, wij hebben de mogelijkheden om deze te realiseren. Op basis van een goed indelingsplan kunnen wij met onze systeemwanden de juiste werksfeer creëren die past bij jouw wensen én binnen het budget. Heb je zelf nog geen indeling kunnen maken? Ook dat kunnen wij voor je op papier zetten. Op basis van een plattegrond en een 3D-impressie maken wij een vrijblijvende offerte voor je. Laat ons het gehele traject verzorgen. Dat bespaart tijd en veel zorgen!

Standaard systeemwanden leveren we zo mogelijk uit eigen voorraad. Voor speciaal maatwerk kunnen we goede afspraken maken over de fabricage waardoor we toch snel – én tegen een scherpe prijs – kunnen leveren en plaatsen. Onze hele bedrijfsvoering is ingericht op maatwerk, kwaliteit, snelheid en vooral flexibiliteit.

Heb je vragen?

Paul staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Voor Offices For You hebben  wij een vleugel van het Olympisch Stadion mogen inrichten met de Horizon enkel volglaswand.
Voor het project Events Travel Group in Leiden hebben wij 190m² Maars Horizon glaswanden geplaatst waarvan 86m² in de Carré uitvoering.
Voor Gilde Equity Management hebben wij de Maars Panorama Light glaswanden gebouwd; dubbel volglas wanden met hoge geluidsreductie.