• Studio RAP, Rotterdam

  Glaswanden rondom en binnenin een paviljoen

  Project bekijken
 • Continuity Innovation B.V., Schiphol-Rijk

  Verschillende spreekkamers met zwarte glaswandprofielen

  Project bekijken
 • Peugeot Mulder, Dordrecht

  Verkoopruimtes in de showroom en een afleverruimte

  Project bekijken

Glaswanden.

Voor een open en transparante uitstraling in je kantoor.

Ben je op zoek naar op maat gemaakte glaswanden voor kantoor? DiPa Systeemwanden is specialist in fabricage, levering en montage van glaswanden op maat voor kantoren en vergaderruimtes. De glaswanden zorgen voor een open uitstraling en zorgen voor een optisch ruimere uitstraling van iedere bedrijfsruimte. Ontdek hier meer over de glaswanden van DiPa Systeemwanden. Voor elke ruimte creëren wij een creatieve oplossing.

De verschillende soorten glaswanden van DiPa Systeemwanden

DiPa Systeemwanden levert, plaatst en verplaatst glaswanden op maat. In ons aanbod vind je:

Afhankelijk van de gewenste uitstraling maken onze adviseurs een schets om de uitstraling van glazen wanden in je bedrijfsruimte te kunnen tonen. Aan de hand van de schets kies je samen met onze adviseur de meest geschikte optie. Daarbij houden we rekening met de wensen omtrent het budget, de gewenste uitstraling en afwerking. Nadat de offerte is goedgekeurd, worden de glaswanden door ons gefabriceerd. Doordat wij alles omtrent de wanden van glas zelf in de hand hebben, kunnen we voor elke gewenste uitstraling een mooie glaswand realiseren. Ook voor jouw bedrijfsruimte.

De voordelen van glaswanden in je kantoor

Onze glaswanden zorgen voor een optisch ruimere uitstraling van je kantoor. Het natuurlijke licht en sfeerlicht loopt door in verschillende ruimtes. Dat creëert een moderne, strakke en luxe uitstraling. Verschillende aparte kantoorruimtes worden verbonden door middel van onze glaswanden. Het grote voordeel van glaswanden in je kantoor is de geluidsabsorberende werking. Vooral in vergaderruimten en call rooms leveren glaswanden een aanzienlijke bijdrage in de akoestiek.

Om de privacy van de aanwezige collega’s en klanten te kunnen blijven waarborgen, kunnen wij de glaswanden voorzien van bestickering en geluidwerende folie. Daarnaast kunnen wij de glaswanden ook zandstralen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en eisen die u stelt op gebied van privacy en akoestiek, stellen wij een vrijblijvende offerte voor je op.

Gepersonaliseerde glaswanden dankzij bestickering

Om de huisstijl van je bedrijf zo goed mogelijk door te kunnen voeren in het gehele kantoor, kunnen wij de nieuwe glaswanden voor je bedrijfspand voorzien van het juiste logo. Dit doen we door middel van bestickering. Wij kunnen daarbij niet alleen het logo, maar ook andere onderdelen van de huisstijl verwerken in de glaswanden. Onze adviseurs leggen je graag meer uit over de mogelijkheden.

Glaswanden voor kantoren: gemaakt van 100% helder glas

Zoals de naam al zegt, worden onze glaswanden gemaakt van 100% helder glas. In alle gevallen worden glaswanden koud tegen elkaar gemonteerd, waardoor het heldere effect van de glaswanden het mooist tot hun recht komen. De profielloze glazen wanden kunnen in elke ruimte geplaatst worden, ongeacht het materiaal waar de wanden tegen geplaatst zullen worden.

Onze glaswanden zijn flexibel, wat inhoudt dat wij deze op elke gewenste mogelijkheid kunnen monteren. Ben je toe aan een nieuwe indeling van je kantoor? Dan kunnen wij de glaswanden eenvoudig demonteren en herplaatsen. Zo groeien de glaswanden met je bedrijf mee. Je hebt er niet alleen nu, maar ook in de toekomst erg veel plezier van.

Glaswanden op maat? Bij DiPa staan we voor je klaar

Wil je jouw kantoor efficiënt indelen door middel van glaswanden op maat? Dan ben je bij DiPa Systeemwanden aan het juiste adres. Wij verzorgen het hele traject van de schets en het advies tot productie en van leveren tot (her)plaatsen van de glaswanden.

De glaswanden worden altijd 100% op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van glaswanden die naadloos in elkaar passen en zorgen voor een open, luxe en moderne uitstraling waarbij transparantie centraal staat. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je je wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Glaswanden zijn scheidingswanden gemaakt van 100% helder glas. Met onze glaswanden kun je een grote ruimte opdelen in meerdere ruimten, zodat je de ruimte zo efficiënt mogelijk kunt indelen.

Wij leveren enkel op maat gemaakte glaswanden. De prijs voor glaswanden is afhankelijk van het type glaswand, de afmetingen en de gewenste afwerking door middel van bestickering of zandstraling. Onze adviseurs stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

De glaswanden worden, zoals de naam al zegt, gemaakt van glas. Dit zorgt voor een open, ruime uitstraling. Om de privacy van uw collega’s en aanwezige klanten te waarborgen, kun je glaswanden laten afwerken met speciale folie.

Glaswanden bieden je de mogelijkheid om een bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Daarnaast leveren onze glaswanden ook een grote bijdrage aan de verbetering van de akoestiek in ieder kantoorpand.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Enkel volglas glaswanden.

Transparantie is zeker met het opkomen van het ‘nieuwe werken’ niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorontwerpen. De enkellaagse glasoplossing wordt koud tegen elkaar gemonteerd wat volledige transparantie genereert.

Deze glazen systeemwand kan alle deurcombinaties aan, zowel volledig glas, staal als hout.

Cassette glaswanden.

Cassette glaswanden zijn gemakkelijk combineerbaar met stalen en gipsvinyl systeemwanden. De cassette glaswand kenmerkt zich door de zichtbare verticale of dan wel horizontale profilering.

Door de dubbele laag glas ontstaat er in het element een spouw wat zorgt voor extra geluidswering. De cassette glaswand is uit te voeren in een omega variant of met de zogenaamde ’0-voeg’. Deze cassette glaswand kan alle deurcombinaties aan, zowel volledig glas, staal als hout.

Dubbel volglas glaswanden.

Met deze scheidingswand die volledig van glas is wordt maximale transparantie gecombineerd met de flexibiliteit van een verplaatsbare systeemwand. De wand voldoet aan alle eisen op het gebied van stabiliteit, flexibiliteit en geluidsisolatie.

Dit wandsysteem sluit naadloos aan op de overige systeemwanden uit het assortiment.

Heb je vragen?

Ramon staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Nieuwe systeemwanden voor de make over van het kantoorgebouw van Heddes. Het heeft geresulteerd in een fris en moderne werkomgeving.

Wij hebben ons steentje bijgedragen aan de nieuwe schoenfabriek van Quadrant 4 in Oisterwijk.
In onze showroom kun je een kijkje nemen naar de verschillende systeemwanden die Dipa Systeemwanden te bieden heeft.