• Enkel volglas glaswanden

    Het pure gevoel van luxe met een glaswand.

Enkel volglas glaswanden.

Transparantie van een glaswand is zeker met het opkomen van het ‘nieuwe werken’ niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorontwerpen. De enkellaagse glasoplossing van onze glaswand wordt koud tegen elkaar gemonteerd wat volledige transparantie genereert.

Deze glaswand/systeemwand kan alle deurcombinaties aan, zowel volledig glas, staal als hout. Doordat deze profielloze glazen systeemwand volledige transparantie geeft, wat in niet alle gevallen wenselijk is, kunnen wij bijvoorbeeld je directiekamer, of kantoorwanden voorzien van blinderende folie zodat je ongestoord vertrouwelijke gesprekken kunt voeren.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglas-glaswand-1
enkel-volglas-glaswand-2
enkel-volglas-glaswand-3

Meer informatie over de
enkel volglas glaswanden.

Wil je meer informatie over de enkel volglas glaswand? Bekijk dan brochure, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de brochure

Technische mogelijkheden.

De glaswand wordt opgebouwd uit een in kleur naar wens gespoten U-profiel van 40mm hoog. In de u-profielen gaat standaard 10mm gehard glas. Optioneel is het ook mogelijk om 12mm gelaagd glas toe te passen. Het voordeel van het 12mm glas is dat de glazen systeemwand een hogere geluidsreductie heeft. Mocht u hogere eisen hebben aan de geluidsoverdracht, dan is wellicht onze dubbel volglas systeemwand wat voor jou.

De trend die wij tegenwoordig bij onze klanten zien is dat zij de kantoorscheidende wanden dicht uitvoeren, om afleiding van zowel beeld als geluid te minimaliseren. De gangwanden daarentegen worden uitgevoerd in de enkel volglas uitvoering om de organisatie de transparantie mee te geven waar de maatschappij om vraagt. Hierbij wordt vaak gekozen voor het 12mm gelaagde glas.

Enkel volglas is een glaswand waar één enkele ruit in wordt geplaatst, vaak van 12 of 16 mm gelaagd glas.

Binnen de glaswanden is dit de meest budgetvriendelijke glaswand tegen een optimale transparantie en een strak uiterlijk met minimalistische profielen.

Dat hangt helemaal af van het type wand, de gekozen afwerking, het aantal wanden en de afmeting.

Zeker, alle ruiten worden op de gewenste maat gemaakt.

Heb je vragen?

Paul Hitzert staat voor
je klaar om jouw vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

De nieuwe kantoorruimte van Differentlab is ingericht met systeemwanden bestaande uit de Horizon enkel volglaswanden en de Metaline dichte systeemwanden.
In opdracht van Royal IHC hebben wij drie verdiepingen een make over gegeven.
Voor ESA Estec heeft Dipa het 4 lagen tellende gebouw voorzien van Maars Styleline cassette en gipsvinyl systeemwanden.