• Volglaswanden

    Het pure gevoel van luxe met een glaswand.

Volglaswanden

Transparantie in je bedrijfspand

Wil je volglas wanden laten plaatsen in kantoor of vergaderruimte om zo transparantie en doorkijk te realiseren? DiPa Systeemwanden verzorgt op maat gemaakte volglaswanden. De glaswanden bevorderen de doorloop van het licht in het kantoorpand en bieden een moderne uitstraling. Ontdek hier meer over de enkel volglaswanden van DiPa Systeemwanden. Voor elke ruimte creëren wij een creatieve oplossing.’

Volglaswanden van DiPa Systeemwanden

DiPa Systeemwanden levert, plaatst en verplaatst volglaswanden, gefabriceerd op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Onze adviseurs maken een schets om een impressie van de volglaswanden in je bedrijfspand te tonen. Als de wensen zijn besproken, worden de volglaswanden gemaakt. Doordat wij alles omtrent de wanden van glas zelf in de hand hebben, kunnen we voor elke gewenste uitstraling een mooie glaswand realiseren. Ook voor jouw bedrijfsruimte.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglas-glaswand-1

enkel-volglas-glaswand-2
enkel-volglas-glaswand-3

De voordelen van volglaswanden in kantoor

Scheidingswanden van glas zorgen ervoor dat een kantoorpand optisch ruimer oogt. Doordat het licht niet wordt tegengehouden door afgesloten muren, kan het doorlopen naar verschillende ruimtes. Dit zorgt voor een moderne, strakke uitstraling en biedt voldoende sfeer. Met volglaswanden worden verschillende ruimtes met elkaar verbonden. Om toch de gewenste privacy voor de aanwezige medewerkers en klanten te bieden, kunnen wij delen van de volglaswanden zandstralen of voorzien van blinderingsfolie.

Naast de optisch ruimere uitstraling zorgen volglaswanden ook voor geluidsreductie. De volglaswanden zorgen hierdoor voor een verbeterde akoestiek in de betreffende ruimtes, zoals in een vergaderruimte.

Volglaswanden: 100% helder glas

De volglaswanden van DiPa Systeemwanden worden gemaakt van enkel glas en worden koud tegen elkaar gemonteerd. Hierdoor komt het effect van het heldere glas het mooist naar voren. De profelloze glazen wanden kunnen in elke ruimte geplaatst worden, ongeacht het materiaal waar de wanden tegen geplaatst zullen worden.

De glaswanden worden opgebouwd in een U-profiel die wij in de gewenste kleur spuiten. In de U-profielen gaat standaard 10mm gehard glas, maar kan ook uitgevoerd worden met 12mm gelaagd glas. Dit heeft een hogere geluidsreductie als voordeel. Heb je hogere eisen qua geluidsabsorptie? Bekijk dan onze dubbel volglaswanden.

Op maat gemaakte volglaswanden? Bij DiPa staan we voor je klaar

Wil je je bedrijfspand zo efficiënt mogelijk indelen, maar daarbij wel de focus op de grote ruimte leggen? Bij DiPa Systeemwanden staan we voor je klaar. Wij verzorgen het hele proces van A tot Z, van advies tot het fabriceren en van het leveren tot het plaatsen van de volglaswanden. Al onze producten worden 100% op maat gemaakt voor ieder bedrijfspand. Zo zullen de enkel volglaswanden naadloos in elkaar passen, waardoor er een strak en modern geheel gecreëerd kan worden. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je je wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem dan contact met ons op.

Volglaswanden zijn glaswanden gemaakt van enkel glas die als scheidingswand fungeren in een kantoorruimte.

Omdat alle volglaswanden van DiPa Systeemwanden op maat gemaakt worden, is er geen vaste prijs voor een volglaswand. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te weten te komen wat op maat gemaakte volglaswanden voor je bedrijfspand kosten.

De volglaswanden worden gemaakt van enkel glas en kunnen, indien gewenst, bewerkt worden door middel van zandstraling of blinderende folie voor extra privacy.

Glazen wanden bieden een optisch grotere uitstraling, een moderne sfeer en zorgt ervoor dat verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden. Daarnaast zorgen volglaswanden ook voor een verbeterde akoestiek.

Heb je vragen?

Jordi staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

De nieuwe kantoorruimte van Differentlab is ingericht met systeemwanden bestaande uit de Horizon enkel volglaswanden en de Metaline dichte systeemwanden.
In opdracht van Royal IHC hebben wij drie verdiepingen een make over gegeven.
Voor ESA Estec heeft Dipa het 4 lagen tellende gebouw voorzien van Maars Styleline cassette glaswanden en gipsvinyl systeemwanden.