• Kantoorwanden

    Kies voor glas, of ga voor dichte wanden

Kantoorwanden laten plaatsen?

Wilt u in uw kantoorruimte kantoorwanden laten plaatsen? Glazen wanden of scheidingswanden? Wilt u een transparante vergaderruimte? Dan verzorgt DiPa Systeemwanden voor u een vergaderruimte van volledig glas. Wilt u een concentratie werkplek die past bij u moderne inrichting? Wij monteren voor u staalwanden met hoge geluidsreductie.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

showroom-en-kantoren-met-glaswanden-3
dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6
cassette-glaswand-is-een-ideale-systeemwand-1

Kantoorwanden van
DiPa Systeemwanden

Dipa Systeemwanden biedt haar klanten mooie oplossingen voor de wanden binnen het kantoor.

De service van DiPa Systeemwanden bestaat niet alleen uit het leveren, wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen. Van het (ver)plaatsen van kantoorwanden aan de hand van een voor u gemaakte schets of impressie, of het compleet renoveren van binnenwanden tot het uitvoeren van maatwerk.

Diverse stijlen kantoorwanden.

De kantoorwanden binnen een kantoorruimte zijn erg belangrijk. De huidige technieken en stijlen vragen om een meer transparante werkomgeving maar aan de andere kant is een goede privacy erg belangrijk. Het snel opbouwen en afbreken van wanden is met de snel wisselende markt ook een item om rekening mee te houden. Hoe kan je een moderne uitstraling, snelle op- en afbouw en een privacybeschermend kantoor realiseren? Met onze glaswanden.

Systeemwanden en glaswanden.

Glaswanden en systeemwanden worden vaak naast elkaar gebruikt. Voor langere vlaktes welke geheel gesloten mogen zijn worden systeemwanden gebruikt. Wanneer echter transpiratie of een modern design gewenst is, wordt vaak overgegaan op glaswanden. De combinatie komt het meeste voor en zorgt vaak ook voor een goed resultaat én een mindere aanslag op uw budget.

Om bij glaswanden de privacy te waarborgen kan gebruik worden gemaakt van stickers op dit glas. Deze stickers kunnen geheel op maat gemaakt en geplakt worden. Hierbij kan bijvoorbeeld uw logo of een bepaald patroon worden geprint.

Heeft u vragen?

Paul Hitzert staat voor
u klaar om uw vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.