• Kantoorwanden

    Kies voor glas, of ga voor dichte wanden

Kantoorwanden

De juiste Kantoorwanden voor iedere ruimte

Wil je kantoorwanden laten plaatsen in kantoor of vergaderruimte om zo optimaal van de ruimte gebruik te kunnen maken? DiPa Systeemwanden verzorgt op maat gemaakte kantoorwanden. De kantoorwanden van glas en kantoorwanden van staal bieden elk hun eigen uitstraling en voordelen met betrekking tot geluidsreductie. Ontdek hier meer over de kantoorwanden van DiPa Systeemwanden. Voor elke ruimte creëren wij een creatieve oplossing.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

showroom-en-kantoren-met-glaswanden-3
dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6
cassette-glaswand-is-een-ideale-systeemwand-1

Kantoorwanden van
DiPa Systeemwanden

DiPa Systeemwanden levert en (ver)plaatst kantoorwanden op maat, zodat deze altijd perfect aansluiten binnen de kantoorruimte. Op basis van een advies, in vorm van een schets of impressie, produceren wij glazen en stalen kantoorwanden. Doordat wij alles omtrent kantoorwanden zelf in de hand hebben, kunnen we voor elke gewenste uitstraling een mooie kantoorwand realiseren. Ook voor jouw bedrijfsruimte.

De voordelen van kantoorwanden in je kantoor.

Kantoorwanden bieden de mogelijkheid om een grote ruimte volledig naar wens in te delen in meerdere kantoorruimtes of vergaderruimtes. Zo kun je optimaal gebruik maken van de ruimte. Omdat onze kantoorwanden modulaire kantoorwanden zijn, kunnen deze ook door ons verplaatst worden als de vraag zich hiervoor aandient.
Daarnaast zorgen kantoorwanden ook voor een verbeterde akoestiek in kantoor. De kantoorwanden absorberen een deel van het geluid, wat de klanken in het kantoor zachter maakt. Dit is vooral wenselijk in een vergaderruimte of een ruimte waar veel getelefoneerd wordt met klanten of collega’s. Om de privacy te waarborgen, kunnen onze glaswanden ook uitgevoerd worden met melkglas delen of gezandstraalde delen. Onze adviseurs kunnen hier meer over vertellen en denken graag mee over een geschikte opstelling van kantoorwanden in ieder bedrijfspand.

Verschillende materialen voor onze kantoorwanden.

Ons aanbod kantoorwanden bestaat uit zowel glazen wanden, gemaakt van zeer helder glas, en systeemwanden, gemaakt van staal. Beide kantoorwanden bieden hun eigen uitstraling en voordelen, waaronder privacy, uitstraling en geluidsdemping.
In onze showroom zijn meerdere kantoorwanden in deze materialen te bekijken. Geen tijd om naar onze showroom te komen? Bekijk onze gerealiseerde projecten om een impressie te krijgen van de sfeer en uitstraling van onze kantoorwanden.

Kantoorwanden die aansluiten op de gewenste uitstraling

Om de gewenste uitstraling in kantoor te realiseren, denken wij graag mee over de inrichting ervan. We bekijken samen de mogelijkheden betreft materiaal, kleur en budget. Wij maken alle kantoorwanden zelf en kunnen hierdoor goed meedenken. Denk daarbij aan eventuele beprinting van systeemwanden of het bewerken van glaswanden met eventuele zandstraal mogelijkheden voor extra privacy.

Op maat gemaakte kantoorwanden? Bij DiPa staan we voor je klaar

Wil je het kantoor efficiënt indelen en heb je daarbij advies nodig? Bij DiPa Systeemwanden staan we voor je klaar. Wij verzorgen het hele proces door middel van persoonlijk advies en het leveren en plaatsen van op maat gemaakte kantoorwanden. Al onze producten worden 100% op maat gemaakt voor jouw kantoorpand. Zo passen de kantoorwanden naadloos in elkaar, waardoor er een strak en modern geheel gecreëerd kan worden. Wilt je de mogelijkheden doornemen of je de wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem dan contact met ons op.

Kantoorwanden zijn flexibele wandsystemen waarmee je de indeling van ieder kantoor kan bepalen.

Onze kantoorwanden worden volledig op maat gemaakt. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor kantoorwanden in je kantoorpand te laten uitrekenen door een van onze adviseurs.

In ons aanbod aan kantoorwanden vind je glaswanden en kantoorwanden van staal. Afhankelijk van de gewenste uitstraling, de afmetingen en het budget kunnen wij adviseren over een geschikte kantoorwand in ieder bedrijfspand.

Kantoorwanden bieden de mogelijkheid om ieder bedrijfspand zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast zorgen kantoorwanden voor een moderne uitstraling, hebben deze wanden een geluidsabsorberende werking en bieden ze privacy aan aanwezige medewerkers en klanten.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglaswand te realiseren.