• Diverse wandsystemen

    Kies het juiste wandsysteem voor uw ruimte

Wandsystemen van DiPa Systeemwanden.

Wilt u kantoorwanden in uw kantoorpand laten plaatsen? Dan bent u bij Dipa Systeemwanden aan het juiste adres. Wandsystemen zijn flexibele systeemwanden, die uw kantoorpand optimaal kunnen invullen. Wij leveren niet alleen, maar wij verzorgen het gehele traject; op basis van uw schets of impressie (ver)plaatsen wij wandsystemen. Tevens doen wij complete renovaties van binnenwanden tot het uitvoeren van maatwerk. Voor elke ruimte creëren wij een creatieve oplossing

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglaswanden-vandipa-systeemwanden-2
hoogwaardige-systeemwanden-2
hoogwaardige-systeemwanden-2

Wandsystemen,
inrichting en privacy.

De wandsystemen van DiPa bieden u zowel een moderne inrichting met smaak, als de nodige privacy. Ons assortiment bestaat uit scheidingswanden, glaswanden, stalen systeemwanden, o-voeg wandsystemen en gipsvinyl systeemwanden.

Met onze hulp krijgt uw kantoor een moderne uitstraling en tevens kan er een privacybeschermende omgeving gecreëerd worden.

Glazen wandsystemen.

De glaswanden van Dipa Systeemwanden dragen bij aan transparantie op uw werkvloer. Onze glazen wanden kunnen alle deurcombinaties aan. Zowel volledig glas, staal als hout. Iedere soort wand heeft zijn voordelen en kwaliteiten. Wij leveren bijvoorbeeld enkel volglaswanden, cassette glaswanden en dubbel volglaswanden.

Stalen wandsystemen.

Stalen systeemwanden van Dipa zien er strak, modern en elegant uit en zijn tijdloos. De Metaline uitvoering is bijzonder fraai, vanwege de naadloze aansluitingen tussen de panelen en raamkozijnen. De metaline is ontworpen met het oog op een optimale werkomgeving.

O-voeg wandsystemen.

De o-voeg systeemwanden van Dipa onderscheiden zich door een eenvoud en minimalisme. De String 2 wordt eenvoudig gemonteerd door middel van een kliksysteem en kan zeer gemakkelijk worden uitgebreid of aangepast. Met behulp van de flush techniek verenigt de stalen profielen zich met het glas van de Bi-blocks.

Gipsvinyl wandsystemen.

De DiPa gipsvinyl systeemwanden bieden maximale veelzijdigheid en flexibiliteit binnen een beperkt budget. Onze Styleline kunnen we zowel gesloten als volledig van glas leveren. Uiteraard is een combinatie tevens mogelijk.

Heeft u vragen?

Paul Hitzert staat voor
u klaar om uw vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.