• Diverse wandsystemen

    Kies het juiste wandsysteem voor uw ruimte

Wandsystemen

De juiste wandsystemen voor iedere ruimte

Wil je wandsystemen in kantoor, bedrijfshal, vergaderzaal of andere bedrijfsruimte laten plaatsen? Bij DiPa Systeemwanden ben je aan het juiste adres. Wij leveren en (ver)plaatsen flexibele wandsystemen waarmee je een ruimte naar eigen wens kan invullen. Tevens verzorgen wij complete renovaties van binnenwanden tot het uitvoeren van maatwerk. Voor elke ruimte creëren wij een creatieve oplossing.

Wandsystemen van DiPa Systeemwanden

Bij DiPa Systeemwanden zorgen wij ervoor dat de wandsystemen perfect aansluiten op iedere kantoorruimte. Op basis van een schets of impressie produceren wij op maat gemaakte wanden. Zo kunnen we jouw wensen doorvoeren in een nieuwe indeling van de kantoorruimte. Alle wandsystemen worden door onze monteurs geplaatst. Wij verzorgen hierbij het complete proces.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglaswanden-vandipa-systeemwanden-2

hoogwaardige-systeemwanden-2
hoogwaardige-systeemwanden-2

De voordelen van wandsystemen in kantoor

Met wandsystemen kun je een bedrijfsruimte volledig naar wens indelen. Zo kun je in één grote ruimte meerdere kleine kantoorruimtes realiseren. De wandsystemen worden van staal, gipsvinyl of glas gemaakt, afhankelijk van het budget en de gewenste uitstraling. Elk materiaal absorbeert geluid op zijn eigen manier, wat ten goede komt aan de akoestiek in de kantoorruimte. Doordat de wanden van flexibele panelen gemaakt zijn, kunnen deze eenvoudig verplaatst worden zodra de behoefte voor een nieuwe indeling zich aandient.

Verschillende soorten en materialen voor onze wandsystemen

In ons aanbod vind je verschillende soorten wanden. Onze stalen systeemwanden kenmerken zich door het tijdloze karakter van het staal. De wand geeft elke ruimte een moderne uitstraling doordat de wand een strak aanzien heeft.

Onze string 2 melamine wanden onderscheiden zich door eenvoud en minimalisme. Door middel van de flush techniek die op deze wand is toegepast verenigen de glazen wanden van de ‘Bi-blocks’ zich met de stalen profielen.

De gipsvinyl wanden biedt maximale veelzijdigheid en flexibiliteit binnen een beperkt budget. Deze wanden zijn voor vele toepassingen geschikt, zoals voor kantoorwanden en vergaderruimten.

Wandsystemen die aansluiten op de gewenste uitstraling

Om de gewenste uitstraling in kantoor te realiseren, denken wij graag met je mee over de inrichting ervan. Samen bekijken we de mogelijkheden betreft materiaal, kleur en budget. Wij maken alle wanden zelf en kunnen hierdoor goed met iedereen meedenken. Denk daarbij aan eventuele beprinting van systeemwanden of het bewerken van glaswanden met eventuele zandstraal mogelijkheden voor extra privacy.

Nieuwe wandsystemen op kantoor? Bij DiPa staan we voor je klaar

Heb je een nieuwe kantoorruimte waar je wandsystemen wil laten plaatsen? Bij DiPa Systeemwanden staan we voor je klaar, van het realiseren van op maat gemaakte wanden tot de plaatsing ervan. Al onze producten worden 100% op maat gemaakt voor ieder kantoorpand. Zo passen de wanden naadloos in elkaar, waardoor er een strak en modern geheel gecreëerd wordt. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je je wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem dan contact met ons op.

Wandsystemen zijn flexibele systeemwanden waarmee je een kantoorpand optimaal kunt indelen.

Omdat wij onze wanden op maat maken, is er geen vaste prijs voor onze wanden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Een van onze adviseurs zal contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Onze systemen worden van gipsvinyl, glas of hout gemaakt. Benieuwd welk materiaal de gewenste uitstraling biedt? Kom langs in onze showroom om alle modellen en materialen te bekijken.

Wandsystemen bieden de mogelijkheid om een kantoorruimte volledig naar wens in te vullen. De verschillende materialen zorgen ervoor dat je de gewenste uitstraling in elk onderdeel van het kantoor kunt doorvoeren. Daarnaast verbeteren de wandsystemen van DiPa Systeemwanden de akoestiek in de ruimte, wat een prettig effect heeft op de werkomgeving.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglaswand te realiseren.