• De wanden op kantoor

    Kies voor glazen wanden of voor dichte wanden

Scheidingswanden op kantoor.

Uw scheidingswanden op kantoor kunnen worden geplaatst, verplaatst en vernieuwd door DiPa Systeemwanden. Wij leveren, plaatsen en herplaatsen scheidingswanden op kantoor, in showrooms op scholen of bij u thuis.

Het is belangrijk om te weten dat onze scheidingswanden gemakkelijk verplaatsbaar zijn. De schade aan de reeds bestaande wanden en vloeren wordt zoveel mogelijk beperkt zodat het verplaatsen van de wanden ook gemakkelijker en minder kostbaar wordt.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

showroom-en-kantoren-met-glaswanden-5
cassette-glaswand-is-een-ideale-systeemwand-2
glaswanden-met-horizontale-cassette-glaselementen-6

Soorten scheidingswanden op kantoor.

Afhankelijk van de stijl van de bouw van uw kantoor kunt u kiezen uit diverse soorten scheidingswanden of kantoorwanden. DiPa systeemwanden plaatst steeds vaker glaswanden. Transparantie van de systeemwanden is zeker met het opkomen van het ‘nieuwe werken’ niet meer weg te denken uit de kantoorontwerpen. Doordat de glaswanden erg transparant zijn passen ze in vele soorten kantooromgevingen.

Ondanks dat transparantie het meeste zegt over de kenmerken van een glaswand zijn er nogal wat verschillen binnen de glaswanden. Er zijn diverse type glaswanden. Op de glaswanden pagina vind u een overzicht van de mogelijkheden voor uw scheidingswanden op kantoor van glas.

Andere soorten scheidingswanden op kantoor.

Buiten de glazen wanden bieden wij stalen wanden, gips-vinyl wanden en o-voeg systeemwanden aan. Elk soort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Zo zijn stalen wanden erg modern en geven en de aansluitingen tussen de metalen panelen en raamkozijnen zijn nagenoeg naadloos wat de stalen systeemwanden maakt tot een bijzonder fraai wandsysteem.

De string 2 melamine wanden onderscheiden zich door hun eenvoud en minimalisme. Door middel van de flush techniek die op deze wand is toegepast verenigt het glas van de ‘Bi-blocks’ zich met de stalen profielen.

Ten slotte de gipsvinyl scheidingswanden op kantoor. Deze zijn bij veel mensen bekend. Meer informatie vind u op de gipsvinyl pagina.

Heb je vragen?

Jordi staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.