• De wanden op kantoor

    Kies voor glazen wanden of voor dichte wanden

Scheidingswanden op kantoor.

Een ruimte opdelen in twee of meerdere ruimtes? Dan zijn de scheidingswanden voor kantoren dé oplossing. Wij leveren, plaatsen en herplaatsen scheidingswanden op kantoor, in showrooms, op scholen.. Noem maar op!

De scheidingswanden groeien met je bedrijf mee. Als de ruimte om wat voor reden dan ook anders ingedeeld moet worden, kunnen onze specialisten de scheidingswanden verplaatsen en zo een nieuwe indeling creëren. De schade aan de reeds bestaande wanden en vloeren wordt zo veel mogelijk beperkt zodat het verplaatsen van de wanden ook gemakkelijker en minder kostbaar wordt.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Een systeemwand voor jouw kantoor is een multifunctionele, op maat gemaakte wand oplossing, uitermate geschikt voor flexibele indeling van ruimtes.

Met een scheidingswand deel je de ruimte naar jouw wens in. Ga je voor glazen scheidingswanden voor een optisch ruime uitstraling? Of worden het systeemwanden voor een optimale akoestische werking? Met onze scheidingswanden creëren we de gewenste akoestiek, sfeer en indeling. Alles om zo efficiënt mogelijk met jouw ruimte om te gaan.

De prijzen van een systeemwand zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. We kunnen dus niet direct zeggen wat scheidingswanden voor jouw kantoor kosten. We bespreken graag wat jouw wensen zijn, hoe je de beschikbare ruimte wil indelen en wat het budget is. Aan de hand hiervan stellen wij een advies op en delen de kosten met je.

Systeemwanden worden gemaakt van materialen zoals glas, staal, gipsvinyl, en melamine, elk met unieke eigenschappen en toepassingen. Onze adviseurs kunnen je daar meer over vertellen, in onze showroom of via een belletje.

Wat zijn scheidingswand voor kantoor?

Een scheidingswand is een wandelement waarmee je een ruimte kunt opdelen in meerdere, kleine werkruimtes. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Van glaswanden tot stalen wanden en van melamine wanden tot gipsvinyl. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Het is maar net waar jij naar op zoek bent. En die keuze hoef je niet in je eentje te maken. Voor scheidingswanden voor jouw kantoor kun je altijd advies vragen bij onze adviseurs. Aan de hand van het gestelde budget en de wensen die er zijn, stellen we een plan op.

Soorten systeemwanden op kantoor

Afhankelijk van de stijl van de bouw van jouw kantoor kan je kiezen uit diverse soorten scheidingswanden of kantoorwanden.

showroom-en-kantoren-met-glaswanden-5
cassette-glaswand-is-een-ideale-systeemwand-2
glaswanden-met-horizontale-cassette-glaselementen-6

Glazen systeemwanden voor transparante werkplekke

Transparantie op de werkvloer is iets dat we steeds vaker zien terugkomen. Glazen wanden geven een luxe gevoel en zorgt voor verbondenheid tussen collega’s, die anders door dichte wanden van elkaar gescheiden zijn. Onze glazen wanden bieden een tal van voordelen. Doorkijk, mogelijkheid tot privacy, bestickering, een open gevoel, verbondenheid, luxe en sfeer.. Genoeg om op te noemen.

Andere wandsystemen voor kantoor

Buiten de glazen wanden bieden wij stalen wanden, gips-vinyl wanden en o-voeg systeemwanden aan. Elk soort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Zo zijn stalen wanden erg modern en geven en de aansluitingen tussen de metalen panelen en raamkozijnen zijn nagenoeg naadloos, wat de stalen systeemwanden maakt tot een bijzonder fraai wandsysteem.

De string 2 melamine wanden onderscheiden zich door hun eenvoud en minimalisme. Door middel van de flush techniek die op deze wand is toegepast, verenigt het glas van de ‘Bi-blocks’ zich met de stalen profielen.

Ten slotte de gipsvinyl scheidingswanden op kantoor. Deze zijn bij veel mensen bekend. Meer informatie vind je op de gipsvinyl pagina.

Nieuwe systeemwanden? Bij DiPa staan we voor je klaar

Heb je een nieuwe kantoorruimte waar je systeemwanden wil laten plaatsen? Bij DiPa Systeemwanden staan we voor je klaar, van het realiseren van op maat gemaakte wanden tot de plaatsing ervan. Al onze producten worden 100% op maat gemaakt door onze leverancier, Maars Living Walls®. Zo passen de scheidingswanden naadloos in elkaar, waardoor er een strak en modern geheel gecreëerd wordt. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je je wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.