• Systeemwanden op kantoor

    Snel en flexibel bouwen met systeemwanden

Scheidingswanden.

Scheidingswanden zijn de wanden binnen uw pand, bedrijf, school of huis. Ze scheiden een bepaalde ruimte zodat er een tweede ruimte ontstaat. Scheidingswanden kunnen bijvoorbeeld van staal, gips of glas zijn. DiPa Systeemwanden levert al deze soort scheidingswanden. Wij noemen dit echter systeemwanden, waarom? Omdat onze scheidingswanden gemakkelijk demonteerbaar zijn en gemakkelijk te verplaatsen zijn. De blijvende schade is zeer beperkt en dus wordt vaak binnen huurpanden voor deze oplossing gekozen.

Wij onderscheiden diverse soorten systeemwanden. Hieronder leggen wij ze voor u uit.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

gips-vinyl-systeemwanden-1

dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6
enkel-volglas-glaswand-3

Stalen scheidingswanden.

Stalen systeemwanden worden gekenmerkt door zijn tijdloosheid en elegante uiterlijk. De stalen systeemwand geeft elke ruimte een moderne uitstraling doordat de wand een strak aanzien heeft.

Glazen scheidingswanden.

De uitvoering is een scheidingswand-type wand maximale veelzijdigheid en flexibiliteit biedt binnen een beperkt budget. Deze wanden zijn voor vele toepassingen geschikt zoals voor kantoorwanden. De gipsvinyl systeemwanden geven de mogelijkheid om de wand volledig gesloten uit te voeren of volledig van glas, een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Transparantie van de systeemwanden en scheidingswanden is, zeker met het opkomen van het ‘nieuwe werken’, niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorontwerpen. Ondanks dat transparantie het meeste zegt over de kenmerken van een glaswand zijn er nogal wat verschillen binnen de glaswanden en de glazen scheidingswanden. Elk type glaswand heeft zo zijn eigen voordelen en kwaliteiten. Via deze pagina geven wij u een globaal beeld van wat de uiterlijke kenmerken zijn van de verschillende glazen systeemwanden.

DiPa systeemwanden biedt haar klanten 3 soorten glaswanden; enkel volglas glaswanden, cassette glaswanden en dubbel volglas glaswanden. Bekijk gerust de mogelijkheden voor uw bedrijf of kantoor.

Heeft u vragen?

Paul Hitzert staat voor
u klaar om uw vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.