• Scheidingswanden

    Snel en flexibel bouwen met systeemwanden

Scheidingswanden voor kantoor

Scheidingswanden bieden de mogelijkheid om meerdere ruimtes in een groot bedrijfspand te creëren. Denk daarbij aan kantoorruimtes, een vergaderruimte en showroom. Je kunt een bedrijfspand echt naar eigen wens indelen. En daar helpen wij je graag bij.

Wij fabriceren, leveren en plaatsen scheidingswanden op kantoor. Deze systeemwanden zijn leverbaar in verschillende materialen, zodat er voor elke huisstijl en elke gewenste uitstraling een mooie oplossing is. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten scheidingswanden in ons assortiment.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

gips-vinyl-systeemwanden-1
dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6
enkel-volglas-glaswand-3

Stalen scheidingswanden.

Stalen systeemwanden zijn gemaakt van Metaline, een materiaal waarmee een moderne uitstraling gecreëerd wordt. Het is een melamine systeemwand met een kunststof toplaag op een spaanplaat dekking. Dit type systeemwand kenmerkt zich vooral door zijn tijdloosheid en elegantie. Dankzij het materiaal en onze manier van plaatsen zijn er nauwelijks naden zichtbaar, wat een strak aanzien geeft.

Gipsvinyl scheidingswanden.

Een ander type scheidingswanden zijn onze gipsvinyl systeemwanden. Deze scheidingswanden bieden maximale veelzijdigheid en flexibiliteit. Een gipsvinyl scheidingswand biedt de mogelijkheid om de wand volledig gesloten of volledig van glas uit te voeren. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk. 

Glazen scheidingswanden.

Transparantie van de systeemwanden en scheidingswanden is, zeker met het opkomen van het ‘nieuwe werken’, niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorontwerpen. Ondanks dat transparantie het meeste zegt over de kenmerken van een glaswand zijn er ook verschillen binnen de glaswanden en de glazen scheidingswanden. Elk type glaswand heeft zijn eigen voordelen en kwaliteiten.

DiPa Systeemwanden biedt drie soorten glaswanden; enkel volglas glaswanden, cassette glaswanden en dubbel volglas glaswanden. Bekijk gerust de mogelijkheden voor je bedrijf of kantoor.

Een verbeterde akoestiek in kantoren

Onze scheidingswanden bieden vele voordelen. Het verbeteren van de akoestiek op de werkplek is daar een van. Onze scheidingswanden dienen als akoestische wanden die geluiddempend werken. De geluiden worden door de verschillende materialen gedempt, waardoor de galm in je kantoorpand verdwijnt. Voor werkruimte die grenst aan een showroom of vergaderruimte biedt een scheidingswand een voordeel.

Het ene materiaal heeft een betere akoestische werking dan het andere materiaal. Vraag daarom altijd advies aan onze adviseurs. Zij kijken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over de scheidingswanden en materialen.

Flexibele scheidingswanden: wanden die met je meegroeien

Een groot voordeel aan onze op maat gemaakte scheidingswanden is dat deze gemakkelijk demonteerbaar zijn. Ben je toe aan een andere indeling van je kantoor of wil je de huidige scheidingswanden verhuizen en in een nieuw bedrijfspand laten plaatsen? Het is allemaal mogelijk. Je investeert dus niet alleen in kwalitatieve scheidingswanden voor nu, maar ook voor in de toekomst. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de flexibiliteit van onze scheidingswanden.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.

Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.