• De voordelen van een enkel volglaswand

In de razendsnelle veranderende wereld van moderne kantoren worden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Kantoortuinen en online vergaderingen zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Er is één innovatie die steeds meer terrein wint: de Belcel op kantoor. Maars Living Walls, de vaste leverancier van DiPa Systeemwanden, heeft de Halo Pod ontwikkeld. Laten we eens duiken in waarom deze belcellen het gesprek van de werkvloer worden.

Waarom een Belcel?

“Ik kan je niet verstaan, er is hier zoveel achtergrondlawaai.”

Hoe vaak hebben we dit excuus gehoord tijdens een online vergadering? Het is geen verrassing dat de open kantoorindeling, hoewel bedoeld om samenwerking te bevorderen, vaak gepaard gaat met een overvloed aan geluid en afleiding. In deze context komt de Belcel als een welkome oplossing.

De voordelen zijn duidelijk. Allereerst biedt de Belcel een oase van rust in het midden van de kantoortuin. Geen rinkelende telefoons, geen collega’s die onbedoeld meeluisteren met jouw gesprekken. Het is jouw eigen stukje privacy in een zee van openheid. Voor die belangrijke, vertrouwelijke gesprekken of gewoon om gefocust te kunnen werken, biedt de Belcel de ideale ruimte.

Het belang in deze tijd

De opkomst van online vergaderingen heeft ons werk op zijn kop gezet. Vanuit huis werken is veel vaker de norm geworden en het belang van effectieve virtuele communicatie is nog nooit zo groot geweest. De Belcel past perfect in dit plaatje.

Wanneer je thuiswerkt, biedt de Belcel een professionele ruimte om rustig te bellen zonder gestoord te worden door huisgenoten, blaffende honden, of andere achtergrondgeluiden. Het geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan virtuele vergaderingen zonder je zorgen te maken over ongewenste afleidingen. Voor bedrijven met een hybride werkmodel, waar werknemers zowel op kantoor als thuis werken, is de Belcel een brug tussen beide werelden.

De Halo Pod van DiPa Systeemwanden: op maat gemaakt

DiPa Systeemwanden heeft de samenwerking met Maars Living Walls ook voor dit product wederom omarmd en presenteert met trots de Halo Pod. Deze Belcel is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Beschikbaar in verschillende modellen, de Halo Pod is er voor één, twee en vier personen. Grote broertjes van de Halo Pod zijn de Core voor maximale flexibiliteit en de LineaCube voor minimalistisch design en perfecte akoestische privacy.

Een van de belangrijkste kenmerken is de aanpasbaarheid. De belcellen zijn beschikbaar in een scala van RAL-kleuren, waardoor ze volledig op maat gemaakt kunnen worden om te passen bij de huisstijl van een bedrijf. Of je nu gaat voor een strakke, zakelijke uitstraling of een warmere, uitnodigende sfeer, de Halo Pod kan worden aangepast aan jouw visie.

Conclusie: een stillere, productievere werkplek

In een wereld waarin samenwerking en flexibiliteit centraal staan, biedt de Belcel van DiPa Systeemwanden een antwoord op de uitdagingen van het moderne kantoorleven. Het is niet alleen een praktische oplossing voor geluidsoverlast en privacy, maar ook een statement voor een productieve, moderne werkplek.

Dus, voor bedrijven die streven naar een harmonieus evenwicht tussen openheid en privacy, tussen samenwerking en individuele focus, is de Halo Pod van DiPa Systeemwanden de sleutel tot een succesvolle transformatie van de werkomgeving. Maak de stap naar een stillere, productievere werkplek en ontdek de voordelen van de Belcel. Het is niet alleen een investering in de fysieke ruimte maar ook in het welzijn en de productiviteit van het team.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Belcel bij jou op kantoor? Laat het ons dan weten via info@dipa-systeemwanden.nl of bel via 085 – 006 11 74.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Meer blogs lezen.

Heb je vragen?

Ramon staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.