• De Core Cube van Maars Living Walls

Creëer vrijheid in kantoorinrichting

In de altijd veranderende wereld van moderne kantoorinrichting is flexibiliteit de sleutel tot succes. Als je zoekt naar manieren om een kantoorruimte efficiënter te benutten en aan te passen aan de veranderende behoeften, dan komt de Core Cube van Maars Living Walls om de hoek kijken. Deze innovatieve oplossing opent een wereld van mogelijkheden voor de moderne werkplek. In dit nieuwe blog duiken we dieper in de Core Cube en ontdekken we hoe het skelet van kokers een nieuwe dimensie toevoegt aan de kantoorinrichting.

De bouw van een sterk skelet is de basis van de Core Cube

De Core Cube begint met een robuust skelet van kokers. Dit vormt de ruggengraat van de Cube en biedt structurele stevigheid en ongekende flexibiliteit. Het gebruik van kokers als basis maakt het mogelijk om vrijwel elk type wand te integreren, waardoor er een dynamische en veelzijdige werkruimte wordt gecreëerd.

Dit skelet van kokers is als het fundament van een gebouw. Het geeft structuur en stabiliteit aan de Core Cube, waardoor deze in staat is om verschillende soorten wanden te dragen en te ondersteunen. Of je nu glazen wanden wilt voor een open en transparante uitstraling, akoestische wanden voor een optimale geluidsisolatie, of whiteboardwanden voor creatieve brainstormsessies, het geraamte zorgt voor een stabiel fundament.

Elk type wand past: volledige vrijheid in plaatsing en design

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Core Cube is dat vrijwel elk type wand erin kan worden geïntegreerd. Of je nu een ruimte wilt creëren die uitnodigt tot samenwerking en communicatie of juist behoefte hebt aan individuele werkplekken voor geconcentreerd werken, de Core Cube past zich moeiteloos aan. Dankzij het flexibele ontwerp kun je iedere kantooromgeving aanpassen aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

De vrijheid om te kiezen uit diverse wandopties stelt men in staat om een kantoorinrichting te creëren die perfect aansluit bij de visie en bedrijfscultuur. Stel je voor hoe een team efficiënter kan samenwerken in een open ruimte met glazen wanden die transparantie bevorderen of hoe medewerkers in alle rust kunnen werken in individuele kantoorunits met geluidsisolerende wanden. De Core Cube maakt dit alles mogelijk, en meer.

Volledige vrijheid in opstelling en design

Het ontwerp van een kantoorruimte moet niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. De Core Cube biedt niet alleen flexibiliteit in de keuze van wanden, maar ook in opstelling en design. Of nu de voorkeur uit gaat naar een strakke, minimalistische uitstraling of juist een speels en creatief ontwerp, de Core Cube past zich moeiteloos aan iedere wens aan.

De mogelijkheid om de Cube in verschillende configuraties te plaatsen, maakt het gemakkelijk om iedere kantooromgeving aan te passen aan de veranderende behoeften van een bedrijf. Als een team groeit, kun je de Core Cube eenvoudig uitbreiden of her configureren. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat een kantoor altijd aansluit bij de dynamische eisen van een organisatie.

Ingebouwde systeemplafonds maken de Core Cube mooi

Een strak en gestroomlijnd ontwerp is essentieel voor een moderne kantoorinrichting. De Core Cube biedt de mogelijkheid om een systeemplafond in te bouwen, wat niet alleen zorgt voor een uniforme en aantrekkelijke uitstraling, maar ook praktische voordelen met zich meebrengt.

Dit geïntegreerde systeemplafond biedt de mogelijkheid om verlichting, verwarming, ventilatie en bekabeling naadloos te integreren. Hierdoor creëer je niet alleen een visueel aantrekkelijke omgeving, maar ook een functionele en goed georganiseerde werkplek. Het systeemplafond draagt bij aan een opgeruimde en geoptimaliseerde kantoorruimte, waar ieder team met focus en efficiëntie kan werken.

Optimale geluidsisolatie met geperforeerde panelen

In kantoren is geluidsisolatie van essentieel belang. De Core Cube biedt de mogelijkheid om geperforeerde panelen te integreren, waardoor een optimale geluidsisolatie wordt gegarandeerd. Dit is cruciaal om een rustige en productieve werkomgeving te waarborgen, zelfs in de meest dynamische kantooromgevingen.

Met geperforeerde panelen kun je de kantoorruimte afstemmen op de specifieke geluidsbehoeften van het team. Dit is vooral belangrijk in open kantooromgevingen, waar geluidsoverlast een veelvoorkomend probleem kan zijn. De Core Cube zorgt ervoor dat medewerkers zich kunnen concentreren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog.

Bestel de Core Cube bij DiPa Systeemwanden

Het goede nieuws is dat je de Core Cube van Maars Living Walls nu kunt bestellen bij DiPa Systeemwanden. Wij zijn er trots op dat we deze innovatieve oplossing kunnen aanbieden aan onze opdrachtgever, omdat we geloven dat de Core Cube de toekomst van kantoorinrichting vertegenwoordigt. Met onze expertise en jouw visie kunnen we samen de ideale kantoorruimte creëren die voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf.

Of je nu een kleine start-up bent die een dynamische en flexibele werkruimte nodig heeft, een groter bedrijf dat op zoek is naar een herinrichting van de kantoorruimte of

je hebt een grote bedrijfshal waar je kleine vrijstaande ruimtes in wil creëren, de Core Cube biedt de oplossing. Met zijn veelzijdigheid, aanpasbaarheid en strakke design is de Core Cube de perfecte keuze voor moderne bedrijven die streven naar succes in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Conclusie: transformeer jouw kantoorruimte met de Core Cube

In dit uitgebreide blog hebben we de Core Cube van Maars Living Walls van alle kanten belicht. Van het sterke skelet van kokers tot de mogelijkheid om diverse wanden te integreren, en van de flexibiliteit in opstelling en design tot de geperforeerde panelen voor geluidsisolatie, de Core Cube biedt een totaaloplossing voor moderne kantoorinrichting.

Je hoeft niet langer te worstelen met statische kantoorruimtes die niet aan je behoeften voldoen. Met de Core Cube kun je iedere kantooromgeving volledig aanpassen aan de visie en bedrijfscultuur. En het beste van alles is dat je de Core Cube nu kunt bestellen bij DiPa Systeemwanden.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Meer blogs lezen.

Heb je vragen?

Jordi staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.