• Glazen systeemwanden

    Ideaal transparant en modern

Glazen systeemwanden voor jouw showroom.

Met het laten plaatsen van een glazen systeemwand geeft je jouw ruimte een modern uiterlijk en transparantie. Binnen in een showroom is een moderne uitstraling en transparantie vaak wenselijk. Glazen systeemwanden worden steeds vaker gekozen als tussenwanden in showrooms. DiPa Systeemwanden realiseert daarom steeds vaker dergelijke wanden. Bekijk gerust ons portfolio voor een overzicht van door ons uitgevoerde projecten.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

showroom-en-kantoren-met-glaswanden-1
showroom-en-kantoren-met-glaswanden-2

Meer informatie over de glaswanden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor glaswanden voor in jouw showroom? Vraag dan gerust een offerte op maat aan of bel ons op 085 – 006 11 74 om snel je vraag te stellen.

Diverse types glaswanden.

Elk type glaswand heeft zo zijn eigen voordelen en kwaliteiten. Via de glaswanden pagina geven wij je een globaal beeld van wat de uiterlijke kenmerken zijn van de verschillende glazen systeemwanden. Elke soort glaswand kan voorzien worden van stickers of bijvoorbeeld privacy-folie, hierdoor kun je jouw vertrouwelijke gesprekken houden en nog steeds genieten van de voordelen van glazen systeemwanden

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.

Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.