• Glazen scheidingswanden voor kantoor

    ​​De juiste glazen scheidingswand voor ieder kantoor

Ook een glazen scheidingswand?

Wil je glazen scheidingswanden laten plaatsen in je kantoor of vergaderruimte? Met glazen scheidingswanden maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en behoud je het ruimtelijke gevoel.

De kantoorwanden van glas zorgen voor een luxe, open en transparante uitstraling en dragen bij aan de akoestiek. Ontdek hier meer over de glazen scheidingswanden van DiPa Systeemwanden. Voor elke ruimte creëren wij een passende oplossing die volledig op maat gemaakt wordt.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

Een glazen scheidingswand is een transparante wand van glas. Deze glazen scheidingswanden bieden jou de mogelijkheid om een grote ruimte in te delen in kleinere werkruimtes, zoals kantoren en vergaderruimtes, zonder het ruimtelijke gevoel op te moeten geven.

Glazen wanden bieden een moderne en strakke oplossing om een ruimte naar eigen wens in te delen. Dankzij het glas creëer je een open en transparante uitstraling en laat je de verschillende ruimtes optisch groter ogen.

Wat onze glazen scheidingswanden voor jouw situatie kosten, kunnen we nu nog niet aangeven. De totale prijs voor op maat gemaakte glazen scheidingswanden hangt volledig af van jouw wensen. Wil je enkel of dubbel volglaswanden? Mogen deze geheel transparant of met privacy melkglas of print worden uitgevoerd? Hoeveel wanden hebben we in totaal nodig om de gewenste indeling te maken? Je leest al: er komt meer bij kijken. Neem daarom contact met ons op. We kijken graag op locatie of via bouwtekeningen met je mee en maken op basis van de ruimte en jouw wensen een advies. Op basis van ons advies volgt de prijs. En daar zijn we, net als onze glazen wanden, heel transparant over.

Alles over glazen scheidingswanden

Glazen scheidingswanden zijn een strakke oplossing om een werkruimte een moderne uitstraling en een ruimtelijk gevoel te geven. Onze glaswanden, zowel enkel als dubbel volglas, worden gemaakt door het Nederlandse merk Maars Living Walls®.

Voor onze glaswanden worden aluminium frames gebruikt om als stevige basis te fungeren. De frames versterken de constructie en voegen een moderne touch. Ga voor tijdloos en modern zwart of kies een andere kleur voor het aluminium frame, om elk detail van jouw kantoorinrichting aan te laten sluiten op de gewenste stijl.

enkel-volglas-glaswand-2
cassette-glaswand-is-een-ideale-systeemwand-2

Glazen scheidingswanden van DiPa Systeemwanden

DiPa Systeemwanden fabriceert, levert en (ver)plaatst glazen scheidingswanden zodat deze altijd perfect aansluiten binnen iedere kantoorruimte. De flexibele scheidingswanden kunnen eenvoudig geplaatst en verplaatst worden als de behoefte voor een nieuwe indeling zich aandient.

Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheid voor glazen scheidingswanden in je bedrijfspand. Dit doen wij aan de vorm van een schets of impressie. Doordat wij de glazen scheidingswanden zelf fabriceren, leveren en plaatsen, kunnen we voor elke gewenste uitstraling een mooie, op maat gemaakte scheidingswand realiseren.

De voordelen van glazen scheidingswanden in uw kantoor

De glazen scheidingswanden van DiPa Systeemwanden worden volledig op maat gemaakt. Deze wanden zorgen voor een open uitstraling en een luxe sfeer. Om de nieuwe glazen scheidingswanden mooi te laten aansluiten op je bedrijf en de gewenste uitstraling, kunnen wij de scheidingswanden voorzien van stickers of privacy folie, zodat je zonder de nodige afleiding in de aangrenzende ruimte aan het werk kunt gaan.

Daarnaast kunnen wij de glazen scheidingswanden ook voorzien van geluidswerende folie. Dit verbetert de akoestiek in de desbetreffende ruimte. Vooral in een ruimte waar veel vertrouwelijke gesprekken gevoerd worden, biedt dit een groot voordeel. Wij kunnen tevens de dikte van de glasplaat aanpassen. Zo weet je zeker: het gesprek blijft tussen de vier muren. Of beter gezegd, glazen wanden.

Glazen scheidingswanden die aansluiten op de gewenste uitstraling

De gewenste uitstraling wil je graag door het hele pand doorvoeren. Ook in je nieuwe glazen scheidingswanden. Door middel van bestickering kunnen wij jouw logo op de glazen scheidingswanden realiseren. Naast het logo kunnen we ook andere onderdelen van de huisstijl in de glazen scheidingswanden verwerken.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de glazen scheidingswanden te zandstralen, waardoor je de privacy van de aanwezige collega’s en klanten kunt blijven waarborgen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij mooie glazen scheidingswanden creëren.

Welk type glazen scheidingswand past het beste bij jouw kantoor?

Als je een glazen scheidingswand (of ook wel glaswand) wilt, kun je uit diverse soorten kiezen. De meest voorkomende glazen systeemwanden zijn:

  • Enkel volglas glaswanden, deze bestaan uit een enkele glazen plaat van een vrij breed formaat.
  • Cassette glaswanden, deze glaswanden bestaan uit een dubbele rij glas waar tussen lucht zit. De wanden worden in een metalen frame (cassette) geplaatst.
  • Dubbele volglas systeemwanden, deze hebben ook twee glasplaten, maar zijn direct tegen elkaar geplaatst. Dubbel volglas wanden hebben een wanddikte van 100 mm.

Op maat gemaakte scheidingswanden van glas? Bij DiPa staan we voor je klaar

Heb je advies nodig over de indeling van jouw kantoorpand? DiPa Systeemwanden staat voor je klaar. Met persoonlijk advies, levering en plaatsing ontzorgen wij jou in het gehele proces van de (her)inrichting van je kantoorpand. Alle glazen scheidingswanden en andere soorten wanden in ons aanbod worden 100% op maat gemaakt. Zo sluiten de glazen scheidingswanden naadloos aan, aan jouw wensen. En natuurlijk ook de ruimte waar de wanden geplaatst gaan worden. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je de wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

We hebben een groot assortiment, zodat we voor elke ruimte en elk budget een geschikte oplossing kunnen bieden. Of je nu kiest voor een enkele wand of meerdere wanden wilt combineren, wij zorgen ervoor dat elke glazen scheidingswand samen een harmonieus geheel vormt in jouw ruimte. Bekijk daarnaast ook eens onze systeemwanden en belcellen!

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Heb je vragen?

Ismail staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.

Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.