• Een glazen scheidingswand

    ​​De juiste glazen scheidingswand voor ieder kantoor

Ook een glazen scheidingswand?

Wil je glazen scheidingswanden laten plaatsen in je kantoor of vergaderruimte? Met glazen scheidingswanden maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. DiPa Systeemwanden is de specialist in glazen scheidingswanden voor kantoren en vergaderruimten.

De kantoorwanden van glas zorgen voor een luxe, open en transparante uitstraling en dragen bij aan de akoestiek. Ontdek hier meer over de glazen scheidingswanden van DiPa Systeemwanden. Voor elke ruimte creëren wij een passende oplossing die volledig op maat gemaakt wordt. 

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglas-glaswand-2
cassette-glaswand-is-een-ideale-systeemwand-2

Glazen scheidingswanden van DiPa Systeemwanden

DiPa Systeemwanden fabriceert, levert en (ver)plaatst glazen scheidingswanden zodat deze altijd perfect aansluiten binnen iedere kantoorruimte. De flexibele scheidingswanden kunnen eenvoudig geplaatst en verplaatst worden als de behoefte voor een nieuwe indeling zich aandient.

Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheid voor glazen scheidingswanden in je bedrijfspand. Dit doen wij aan de vorm van een schets of impressie. Doordat wij de glazen scheidingswanden zelf fabriceren, leveren en plaatsen, kunnen we voor elke gewenste uitstraling een mooie, op maat gemaakte scheidingswand realiseren.

De voordelen van glazen scheidingswanden in uw kantoor

De glazen scheidingswanden van DiPa Systeemwanden worden volledig op maat gemaakt. Deze wanden zorgen voor een open uitstraling en zorgt voor een luxe sfeer. Om de nieuwe glazen scheidingswanden mooi te laten aansluiten op je bedrijf en de gewenste uitstraling, kunnen wij de scheidingswanden voorzien van stickers of privacy folie, zodat je zonder de nodige afleiding in de aangrenzende ruimte aan het werk kunt gaan.

Daarnaast kunnen wij de glazen scheidingswanden voorzien van geluidswerende folie. Dit verbetert de akoestiek in de desbetreffende ruimte. Vooral in een ruimte waar veel vertrouwelijke gesprekken gevoerd worden, biedt dit een groot voordeel. Wij kunnen tevens de dikte van de glasplaat aanpassen.

Glazen scheidingswanden die aansluiten op de gewenste uitstraling

De gewenste uitstraling wil je graag door het hele pand doorvoeren. Ook in je nieuwe glazen scheidingswanden. Door middel van bestickering kunnen wij jouw logo op de glazen scheidingswanden realiseren. Naast het logo kunnen we ook andere onderdelen van de huisstijl in de glazen scheidingswanden verwerken.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de glazen scheidingswanden te zandstralen, waardoor je de privacy van de aanwezige collega’s en klanten kunt blijven waarborgen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij mooie glazen scheidingswanden creëren.

Welk type glazen scheidingswand past het beste bij u?

Als je een glazen scheidingswand (of ook wel glaswand) wilt, kun je uit diverse soorten kiezen. De meest voorkomende glazen systeemwanden zijn: .

Op maat gemaakte scheidingswanden van glas? Bij DiPa staan we voor je klaar

Heb je advies nodig over de indeling van uw kantoorpand? DiPa Systeemwanden staat voor je klaar. Met persoonlijk advies, productie, levering en plaatsing ontzorgen wij u in het gehele proces van de (her)inrichting van je kantoorpand. Alle glazen scheidingswanden en andere producten in ons aanbod worden 100% op maat gemaakt. Zo zullen de glazen scheidingswanden naadloos in elkaar passen, wat een luxe en moderne uitstraling biedt. Wil je de mogelijkheden doornemen of wil je de wensen graag met een van onze adviseurs bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Heb je vragen?

Paul staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.