• Glazen afscheidingswand

    Het pure gevoel van luxe met een glaswand

Glazen afscheidingswand.

Steeds vaker zie (jij waarschijnlijk ook) in een kantoor, in een showroom of in een winkel een glazen afscheidingswand staan. Deze glazen scheidingswand heeft een moderne uitstraling, biedt privacy (in combinatie met bijvoorbeeld stickers) en kan geheel geluiddicht geleverd worden.

Je kunt een glazen afscheidingswand laten plaatsen op bijvoorbeeld uw balie, of als wand tussen 2 werkplekken in of als transparante wand tussen de balie en de kantoorruimte. Er zijn vele toepassingen mogelijk.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met je mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

enkel-volglas-glaswand-1
enkel-volglas-glaswand-2
enkel-volglas-glaswand-3

Glazen afscheidingswand verplaatsen of verhuizen?

Systeemwanden en ook glaswanden zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Door de gemakkelijk demontage kun je gerust plannen maken om jouw vergaderkantoor uit te breiden of om je gehele bedrijfspand te verhuizen. Jouw glazen afscheidingswand verhuist gewoon met je mee!

De voordelen van een glazen afscheidingswand.

Natuurlijk biedt een glazen afscheidingswand de optimale transpiratie en een modern uiterlijk. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor glazen wanden.

Zo hebben glaswanden een strakke, moderne uitstraling, kunnen ze geluidsdicht geleverd worden en kunnen ze bestikkerd worden met bijvoorbeeld jouw huisstijl. Als je vertrouwd wil vergaderen kunnen wij je systeemwanden beplakken met privacy folie zodat dat allemaal mogelijk is.

De verschillende soorten glazen wanden bekijken? Ga dan naar deze pagina.

Heb je vragen?

Ramon staat voor
je klaar om je vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en jouw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor je kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.