• Uw wandsysteem

    Wij hebben voor elke ruimte de juiste wand

Wandsysteem van DiPa Systeemwanden.

Een groot gedeelte van de week brengt u door in uw bedrijfsruimte en deze is bewust en onbewust van invloed op uw dagelijkse werkzaamheden, dus u heeft bij voorkeur een inrichting die sfeervol en smaakvol is. Bovendien is het tevens wenselijk dat uw werkomgeving functioneel is. Wanden vormen een onmisbaar onderdeel in elk interieur. Een wand van Dipa Systeemwanden is een flexibel wandsysteem, waarmee wij uw kantoorruimte decoreren en optimaliseren. We bieden creatieve en praktische oplossingen en samen met u realiseren wij een ideaal eindproduct, op basis van uw wensen en eisen.

Hier staan wij, als DiPa Systeemwanden, voor.

Kwaliteit staat voorop
Denken met u mee
Verzorgen het gehele traject
Flexibiliteit van begin tot eind
Gaan geen uitdaging uit de weg

glaswanden-met-horizontale-cassette-glaselementen-6
dubbel-volglas-wand-systeemwanden-6

Uw wandsysteem, van
schets tot eindproduct.

Dipa Systeemwanden kan voor u het gehele traject verzorgen. Van een schets of impressie tot de realisatie van uw wandsystemen, volledig op maat.

Wij ontzorgen u, waardoor u zich in alle rust kunt concentreren op uw werk.

Wandsysteem van diverse materialen.

Een wandsysteem van Dipa Systeemwanden bestaat in verschillende vormen en maten en kan, met het oog op uw behoeftes en vragen, geleverd worden in diverse uitvoeringen, bestaande uit onder andere metaal, glas of gipsvinyl. Betreffende glaswanden kunt u denken aan enkel volglas wand, een cassette glaswand of een dubbel volglas wandsysteem. Mocht u bijvoorbeeld een transparante werk- of vergaderplek willen creëren, dan kunt u kiezen voor een wandsysteem van volledig glas.

Tot de mogelijkheden behoort tevens een o-voeg systeemwand. Mocht u bijvoorbeeld een transparante werk- of vergaderplek willen creëren, dan kunt u kiezen voor een wandsysteem van volledig glas. In het geval van een moderne en sfeervolle ruimte, waarin rekening gehouden dient te worden met uw privacy, zou uw oog kunnen vallen op een hoog geluid-reducerend, stalen wandsysteem.

Heeft u vragen?

Paul Hitzert staat voor
u klaar om uw vragen
te beantwoorden.

DiPa Systeemwanden en uw project.

Benieuwd wat DiPa Systeemwanden voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Bekijk onze projecten.

Zwarte glaswandprofielen om de enkel volglaswanden heen en strakke witte staalwanden voor Coin.
In opdracht van Studio Rap hebben wij rondom en binnenin een paviljoen de glaswanden geplaatst.
Voor Autobedrijf Mulder kregen wij opdracht om verschillende verkoopruimtes in de showroom van enkel volglas te realiseren.